Black Friday

2020. Nyár 2020. Nyár 2020. Nyár

LÉPJEN BE VIRTUÁLIS BEMUTATÓTERMÜNKBE!
Válogasson az ország talán legnagyobb grilláruházában, és válassza ki saját gázüzemű grillsütőjét, szmókerét, kamado grilljét. 3 dimenziós digitális áruházunkban lehetősége van nemcsak képek, hanem egy virtuális séta során megnézni, szinte megérinteni a grillcsodákat, hanem választás után a webáruházban egyszerűen kosárba teheti, kártyával fizethet, és már érkezik is a futárunk, aki kiszállítja. Ilyen egyszerűen vásárolhat nálunk és már élvezheti is a grillezést otthon, családi körben.

Grillplaza.hu Hírek

A grillezés titkai – avagy amit a receptek nem tartalmaznak

Kezdő grillezők gyakran esnek abba a hibába, hogy túlizgulják az első néhány sütési kísérletet. Ennek nem kellene így lennie, hiszen jó néhány grillezéssel foglalkozó szakácskönyv és az internet egyaránt tele van jó receptekkel, melyek némelyike szinte lépésről lépésre vezeti a kezdő szakácsot. Ugyanakkor (jogosan) sokakban mégis él a félsz, hogy vannak olyan lépések, melyek a receptekből kimaradnak, viszont a grillezéshez elengedhetetlenek.

Részletek

A grillezés titkai – avagy amit a receptek nem tartalmaznak

Milyen a tökéletes kerti sütögető?

A nyár beköszöntével eljött a sütögetések időszaka is. Azonban ha még nincs a kertedben semmiféle sütögető, akkor kissé bajban érezheted magad, hogy mi lehet az ideális választás. Erre viszont nincs egyetemleges válasz, hiszen mindenkinek más a tökéletes, van, akinek a kemence, van akinek a grillsütő és van, akinek egy téglából gyorsan kirakott tűzrakó hely is tökéletesen megfelel. De honnan tudhatod, hogy számodra mi a tökéletes megoldás? Erre nagyon egyszerű lesz a válasz, amint néhány fontos szempontot alaposan átgondolsz.

Részletek

Milyen a tökéletes kerti sütögető?

Párolóedény használata grillen
A legtöbben a grillsütőt kizárólag húsok sütésére tartják alkalmasnak, bár a vállalkozóbb kedvűek időnként zöldséget is hajlandóak a grillrácsukra engedni. Azonban bizonyos kiegészítők, mint például egy párolóedény segítségével a grillen párolni is lehetséges, ezzel pedig a köretek még inkább változatossá tehetőek, de nem ez az egyetlen funkciójuk.
Részletek

Párolóedény használata grillen

A tökéletes grillcsirke sütésének legegyszerűbb módszere

A grillcsirke láttán sokak szájában azonnal összefut a nyál, de kevesen hiszik el magukról, hogy a hentesnél kapható tökéletes, vagyis kívül ropogós, belül omlós grillezett csirkéhez egészen hasonlót tudnának készíteni otthon. Pedig a grillcsirke sütésében semmi ördöngösség nincs, ha tisztában vagy a mikéntjével.

Részletek

A tökéletes grillcsirke sütésének legegyszerűbb módszere

Keresés