Menü

Nemzetközi Grillnap és Vásár

Június 1-jén a Nemzetközi Grill Napon és Vásáron ismét találkozhattok a magyar grillezők nagy nemzetközi kedvencével, a német grill világbajnokkal, Peter Zeitlerrel. Peter egy egész napon át oktatja majd a grillezés és a BBQ-zás fortélyait. Peter rengeteg ötlettel, sütési technikával, egyszerűen elkészített receptekkel segíti majd a grillezéssel töltött mindennapjainkat. Megtanulhatjuk, hogy hogyan készül a tökéletes steak, hogyan érdemes hozzákezdeni egy forgó nyárson sült csirke elkészítéséhez, hogyan készíthetünk pizzát, és melyik a leghatékonyabb pizza sütő. Azt is megtudhatjuk, hogy hogyan készül a jó sertésszűz, és milyen az igazi grillezett csoki szuflé. Végül, de nem utoldósorban megtanítunk téged egy igazi lazacot cédrus fa deszkán megsütni.

Gyere el a SpaTrend grill bemutatótermébe és teraszára Ürömre, és légy részese Te is a nyári évszakindító grillnapnak. Ha már van grillsütőd, akkor biztosan találsz vadonatúj ötleteket, és okos, hasznos kiegészítőket.

Ha esetleg még nincs grillsütőd, akkor pedig a közel ezer négyzetméteres grilláruházunkban biztosan megtalálod életed grillsütőjét, bbq-ját, kerámia grilljét, füstölőjét, vagy amit éppen szeretnél.

Grillezésre fel!

Az alábbi rövid űrlap kitöltésével kérjük, jelezd felénk, mely termékek iránt érdeklődsz, hogy felkészülhessünk a fogadásodra:

Keresés