Teraszfűtés - "Pihenés a teraszon évszaktól függetlenül"

Ön itt jár: Kezdőlap >

Teraszfűtés

 

Italkero dizájn - teraszmelegítők - Teraszfűtés látható lánggal

Melegítse fel teraszát a hűvös napokon a Dolcevita, Falò, vagy Falò EVO teraszmelegítőkkel! Az Olaszországban tervezett és gyártott Italkero teraszmelegítők nem csupán egyszerű kültéri hősugárzók. A Francisco Gomez Paz által tervezett kültéri fűtőegységek multifunkciós darabok, amelyek egyszerre töltik be a meleget adó teraszfűtő, egy romantikus kerti világítás és kellemes megjelenésű kerti bútor funkcióját. Az Italkero gyár dizájn-díjas termékei egy funkcionális könyöklő asztallal is felszerelhetőek, így a hideg napokon is kellemes körülmények között élvezhetjük a reggeli kávét, vagy a kültéri grillen készült finomságokat. Esténként az Italkero teraszfűtők nem csak meleget, de hangulatos megvilágítást is kölcsönöznek a terasznak és a kertnek.

A világhírű olasz Italkero - Fracisco Gomez Paz által tervezett Dolce Vita kültéri fűtőegysége egy stílusos lámpával kombinálható szemet gyönyörködtető teraszmelegítő. Formavilága kiválóan illeszkedik a modern vonalvezetésű kerti bútorokhoz. Terasza így minden évszakban kellemesen meleg, stílusos és hívogató lesz. A Manuális verzió opcióként kiegészíthető könyöklő-asztallal, LED világítás készlettel és kerekes állvánnyal a mobilitásért.

5 / 5 csillag!
(1)
Gyártó: Italkero
Cikkszám: LF12M1
565.000 Ft

A világhírű olasz Italkero - Fracisco Gomez Paz által tervezett Dolce Vita kültéri fűtőegysége egy stílusos lámpával kombinálható szemet gyönyörködtető teraszmelegítő. Formavilága kiválóan illeszkedik a modern vonalvezetésű kerti bútorokhoz. Terasza így minden évszakban kellemesen meleg, stílusos és hívogató lesz.  

5 / 5 csillag!
(1)
Gyártó: Italkero
Cikkszám: LF12A1
595.000 Ft

A Faló teraszmelegítő látványos lángjával mindenkit megbabonáz. Egy igazán stílusos terasz ma már elengedhetetlen kiegészítője a teraszmelegítő, hogy évszaktól függetlenül élvezhesse a pihenést a friss levegőn. A Faló teraszmelegítő varázslatos atmoszférát teremt a kertben, meleget és romantikus hangulatot kínál.

Gyártó: Italkero
Cikkszám: FL12MO
495.000 Ft

A módosított magasságú Italkero Faló EVO teraszfűtő az olasz Francisco Gomez Paz legújabb dizájn díjas kültéri fűtőkészüléke. Egy gombnyomás, és a látható láng felmelegíti környezetét. A Faló EVO nemcsak meleget, hanem kellemes romantikus hangulatot is teremt környezetében. A faló teraszfűtés továbbfejlesztett EVO verziója csökkentett magasságának köszönhetően kisebb teraszokra is befér, ugyanakkor megtartotta óriási fűtőteljesítményét.

Gyártó: Italkero
Cikkszám: FL12AE
520.000 Ft

A módosított magasságú Italkero Faló EVO COLOR teraszfűtő az olasz Francisco Gomez Paz legújabb dizájn díjas kültéri fűtőkészüléke. Egy gombnyomás, és a látható láng felmelegíti környezetét. A Faló EVO COLOR nemcsak meleget, hanem kellemes romantikus hangulatot is teremt, valamint válaszható RAL színeivel megfelelő harmóniával jelenik meg környezetében. 

Gyártó: Italkero
Cikkszám: FL12AE-C
455.000 Ft

A Tavolino könyöklő és kávézóasztal hűvösebb időben is kellemessé teszi a kávézást és a teraszmelegítő melletti beszélgetéseket. Nyújtsa meg a kellemes szabadban töltött idejét egy Dolce Vita fűtővel és egészítse ki egy kerek Tavolino asztallal!

5 / 5 csillag!
(1)
Gyártó: Italkero
Cikkszám: 70001571
79.000 Ft

Az automata vezérléssel rendelkező Italkero Faló, Faló Evo vagy Dolce Vita teraszfűtő berendezések rádiós távirányítója nagyban megkönnyíti és kényelmessé teszi a teraszfűtők használatát. Távirányító használata mellett a távolból is szabályozhatóvá válik a fűtés intenzitása és a látható láng mérete.

5 / 5 csillag!
(1)
Gyártó: Italkero
Cikkszám: 70001552
23.000 Ft

Dolce Vita teraszmelegítője még kellemesebb hangulatot teremt, ha LED világítással egészíti ki. A Litium Inonos tölthető akkumulátorral rendelkező LED készlet éjszakai világítótestté alakítja az egyébként is nagyon hangulatos, látható fénycsóvával rendelkező romantikus teraszmelegítőt.

5 / 5 csillag!
(1)
Gyártó: Italkero
Cikkszám: 70001561
95.000 Ft

Keresés