Menü

A tűzifatartó, ami nem csak tűzifa tárolására alkalmas

A tűzifatartó, ami nem csak tűzifa tárolására alkalmas

Lassan újra itt a tavasz, jön a jó idő, és ezzel együtt kezdetét vehetik a kerti sütögetős partik. Ehhez nincs is másra szükség, mint jó társaságra, minőségi alapanyagokra és természetesen egy első osztályú grillsütőre. Noha alapvetően más nem okvetlenül szükséges, mégis vannak olyan termékek, melyekkel jelentősen kényelmesebbé tehető a sütögetés, és rendezettebbé a környezet. Többek közt ilyenek az OFYR WOOD tűzifatartói is, amik nem csupán tűzifa raktározására alkalmasak.

Egyáltalán miért van szükség tűzifatartóra?

 

A gázos és a faszenes grillezők tulajdonosainak nem feltétlen elengedhetetlen kellék a tűzifatartó, viszont aki egy OFYR grillel büszkélkedhet, annak bizony jól jön a mindennapokban. Ugyanis az OFY grillekhez bár használhatunk faszenet is, azt mégis tűzifával érdemes leginkább felfűteni. A fát pedig nem tárolhatjuk helyes kis zsákban, mint a faszenet, hanem valahol helyet kell számára biztosítanunk.

 

Erre kínálnak nagyszerű megoldást a tűzifatartók, melyek egyik legnagyobb előnye, hogy segítségükkel rendezetten, igényesen tárolhatjuk a hasított fát.

 

Másik hatalmas előnye az ilyen tartóknak, hogy rendszerint van aljuk, így a leendő tüzelőanyagunk nem lesz a földön, vagyis nem fogja magába szívni a földről a nedvességet sem, tehát ezzel elkerülhető, hogy használatba vétel előtt újra ki kelljen szárítani az átnedvesedett tűzifát.

 

A harmadik előny, hogy a modern tűzifatartók nem csupán tároló funkciót töltenek be, hanem fajtájuk szerint térelválasztóként, padként, zsámolyként, sőt, akár még tálalószekrényként is remekül megállják a helyüket.

 

Tűzifatartó, mint ülőalkalmatosság

 

Ha nagyobb létszámú összejövetelt tervezünk rendezni a kertben, akkor bizony jól jön mindenféle ülőalkalmatosság. Persze a legkényelmesebb egyértelműen a kerti székekkel körbevett asztal lenne, de egyrészt ez egy kisebb méretű kertben vagy teraszon nem feltétlen férne el, másrészt van, amikor annyian összejövünk, hogy a meglévő kertibútor-szettünk kevésnek bizonyul.

 

Ilyenkor jön nagyon jól, ha olyan tűzifatárolót szerzünk be, mint amilyen az OFYR WOOD STORAGE BENCH, vagyis a tűzifatároló pad, vagy az OFYR WOOD STORAGE HOCKER, vagyis a tűzifatartó zsámoly. Mindkét termék speciális tervezésű, aminek köszönhetően kiválóan alkalmazkodik az igényekhez, nem mellesleg a termékcsalád további fatároló egységeivel stílusos és kényelmes kültéri konyha teremthető.

 

Ha pedig van már megfelelő méretű tűzifatárolónk, de plusz ülőhely még jól jönne, akkor érdemes egy pillantást vetni a fűszernövény termelésére alkalmas kerti padra is.

 

 

Tűzifatartó, mint térelválasztó

 

A padtól és a zsámolytól eltérően az OFYR WOOD STORAGE fatárolók masszív acélból készültek három méretben, aminek köszönhetően kis terekhez és nagyokhoz egyaránt megtalálhatjuk a megfelelő méretű darabot.

 

Ha pedig egy ilyen fatárolót megtöltünk hasított tűzifával, akkor igen mutatós térelválasztó falat varázsolhatunk belőle. Ez a típusú tűzifatartó persze nem csupán tűzifa tárolására alkalmas, hanem a zárt felső polcok ideálisak szerszámok és más tárgyak elrejtésére is.

 

Amennyiben te is gyakran sütögetsz a kertben, és ehhez jól jönne egy komfortos környezet, nézz szét webáruházunkban, és válaszd ki a megfelelő darabokat az OFYR WOOD STORAGE speciális padjai és tűzifatartói közül. Ha pedig kérdéseid lennének a termékeinkkel kapcsolatban, esetleg segítségre van szükséged, keress minket elérhetőségeinken!

Keresés