Menü

Az Ofyr Tabl'O - asztali grill az őszi összejövetelekhez is

Az Ofyr Tabl'O - asztali grill az őszi összejövetelekhez is

Az ősz már nem éppen az az időszak, amiről automatikusan a kerti partik jutnak az ember eszébe, de ezen a tézisen az Ofyr Tabl’O - asztali grill még sokat változtathat. A teraszokra ugyanis - a megfelelő előkészületek mellett - a hidegebb időszakokban is nagyon kellemes lehet kiülni, akár egy remek őszi grillpartit is lehet rendezni ilyenkor.
Lássuk tehát, miről érdemes gondoskodnod az őszi estékre, és mivel tudja emelni ezen alkalmak fényét az Ofyr Tabl’O.

Kiegészítők a hideg estékre

Amennyiben egy estébe nyúló baráti beszélgetést tervezel ősszel a kertbe, nem árt, ha jól fel vagy szerelkezve meleg takarókkal, amikbe jó érzés belebújni, amikor egy kicsit hűvösebb van. Ilyenkor nagyon jól tud esni a meleg ital, tehát teával, forralt borral, kakaóval mindenképpen ajánlott készülnöd. De ha azt szeretnéd, hogy a társaság biztosan ne fázzon, érdemes beszerezni egy teraszfűtőt. Ezek a berendezések nem csupán a melegről tudnak gondoskodni, hanem kiemelkedően stílusosak is. Segítségükkel sokkal hangulatosabb, komfortosabb lesz a kertben töltött este, ráadásul a sejtelmes világításról is tudsz a segítségével gondoskodni.

Ofyr Tabl’O - asztali grill: a kis társaságok lelke

Amikor ránézel a pusztán 40 cm-es átmérőjű Ofyr Tabl’O-ra, talán nem is gondolnád, hogy akár 6 ember étkeztetéséről is tud gondoskodni ez a kis asztali sütögető. Még akkor sem kell kétségbeesned, ha a társaság nem előre megfontoltan érkezett, hanem a pillanat hevében összeverődött ismerősöket szeretnéd megvendégelni. Ennek a grillnek ugyanis pimaszul kevés idő kell ahhoz, hogy elérje a megfelelő üzemi hőmérsékletet. 20-30 perc alatt össze tudsz dobni egy gyorspácot, bemelegíted az Ofyr Tabl’O-t, és máris pazar látványkonyhát tudsz nyújtani a vendégeid számára.

A grill pusztán akkora helyet foglal el, mintha egy leveses- vagy éppen salátástálat tettél volna az asztal közepére. Így viszont mindenki pontosan abban a fázisban veheti le a fogását a sütőről, ahogy szereti, nem lesz probléma abból, hogy ki, mennyire átsütve kérte a húst.

Az Ofyr Tabl’O begyújtása

Ehhez a grillhez leginkább kókuszbrikett használata javasolt. Ez egyrészt kimondottan környezetbarát termék, hiszen a kókuszdió hulladékanyagaiból készül. További előnye, hogy alig hagy maga után salakot, hulladékot, és ráadásul a füstje sem túl intenzív, inkább kellemes illatú, így a rosszul szellőző helyeken is bátran lehet használni.

A kókusz brikett izzításhoz érdemes a Tabl’O-hoz tartozékként mellékelt Quick startert alkalmazni. Nyisd meg teljesen a levegőző nyílásokat, majd a Quick Startert töltsd meg kókuszbrikettel, helyezd a grill közepére, majd gyújts alá. 15-30 perc alatt a brikettek izzani fognak. Ekkor öntsd őket a grillbe, majd rendezd a briketteket kör alakzatba és helyezd rá a grillrácsot. A grillrács kétoldalú, kiválaszthatod, hogy a bordázott vagy a sima felületen szeretnéd-e elkészíteni az ételeket. 

Amennyiben már felkerült a grillrács is, a továbbiakban a levegő szabályozását és a forró rács áthelyezését is egy másik hasznos tartozék segítségével tudod megoldani. A Handy Toollal bármikor benyúlhatsz a szellőzőnyílásokat szabályozó fogantyúhoz, ami a grill belső terében lett elhelyezve, de speciális kialakításának köszönhetően biztonságosan fel tudod vele emelni a grillező felületet is.

Szeretnél berendezkedni a téli időszakra is a teraszon? Szükséged lenne egy-egy hangulatos kiegészítőre vagy esetleg egy gyorsan üzemkész állapotba állítható grillre? Keresd fel szaktanácsadóinkat a weboldalon megadott elérhetőségek egyikén, hogy biztosan minden helyzetre készen állj az ősz legmenőbb házigazdájaként!

Tartalomhoz tartozó címkék: kert ofyr

Keresés