Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

bbq

bbq

2022. 05. 30. 10:00:00

A maghőmérő használata számos ételtípusnál megmentheti az eredményeket. Ahhoz, hogy biztosan a lehető legjobb verzióját készíthesd el az általad választott ételnek, nagyon fontos, hogy olyan hőmérsékletig vidd el a hőkezelést, ami szükséges. Se többet, se kevesebbet ne kapjon. Ezek a hőmérsékleti tartományok bármilyen ételről kikereshetők, de a kivitelezéshez szükséged lesz egy megbízható és jól használható maghőmérőre.
A következő bejegyzésben megmutatjuk, hogy mire és hogyan is érdemes használni ezeket a remek eszközöket, ha nem akarsz pórul járni főzés közben. 

2022. 04. 04. 10:00:00

A sütőrács tisztán tartása az egészségünk megőrzése érdekében kiemelt fontossággal bír. Ugyan a grillezés egyáltalán nincs a jó időhöz vagy valamilyen szezonhoz kötve, de sokan vannak, akik az első őszi hidegek beálltával elteszik a grillsütőt pihenni, és csak a tavaszi napsütés kezdetével veszik elő. De ebben az esetben is nagyon fontos, hogy a sütőt tisztán vonultassuk el a pihenőidejére, ne kelljen az első beüzemelést egy tavaszi nagytakarítással kezdeni.

2022. 03. 21. 10:00:00

A Kamado Joe család tavaly áprilisában bemutatott tagja, a Kettle Joe méltóképp képviseli majd a márkát bárki kertjében. Külsőleg abszolút tartja magát az elődök jellemzőihez, viszont belsőleg tartogat néhány meglepetést, aminek köszönhetően sokkal jobb a hőtartása, a fűtőanyag hasznosítása és a füstölés is könnyedebb vele.
Az biztos, hogy a fejlesztésekkel egyáltalán nem fukarkodtak, és mindent megtettek a cégnél, hogy a lehető legjobb verzióját készítsék el a szériának. Lássuk tehát, mit tud ez a zseniális kis kerti sütögető!

2022. 03. 14. 10:00:00

Gyakran elkövetett hiba a kezdők körében, hogy azt gondolják, a grillkesztyű csupán egy felesleges kiegészítő, valamiféle “úri huncutság”. Valójában azonban a gyakorlatlan szakácsoktól kezdve a szakavatott, 50 fős társaságok számára is bátran sütögetőkig bárkinek jól jöhet egy kesztyű, ami megvédi a sérülésektől és könnyíti a munkáját.
De nem mindegy, hogy milyenre is esik a választásod. A következő cikkben segítünk neked, hogy biztosan a céljaidnak és a felhasználási szokásaidnak megfelelő alapanyagú kesztyűt sikerüljön beszerezned. 

2022. 03. 07. 10:00:00

A Masterbuilt grilleket azoknak találták ki, akik nem elégednek meg azzal, ha csupán a párjukkal kettesben grillezhetnek, hanem szeretik az egész baráti társaságot vagy a szomszédságot is vendégül látni.
A következő bejegyzésben bemutatunk neked egy olyan faszenes grillsütőt, ami kiválóan alkalmas nagyszabású kerti partik megtartásához is, és roppant egyszerűen kezelhető, így nagyon könnyen a társaság kedvencévé válik. Lássuk tehát, mit tudnak a Masterbuilt grillsütők.

2022. 01. 10. 10:00:00

Eljött az újév, és ilyenkor sokan jutnak arra a döntésre, hogy életmódot kellene váltani, és valamilyen újítást visznek be az életükbe. Ha Te is azok közé tartozol, akik az év végi számvetéskor arra jutottak, hogy ideje valamin változtatni, most pedig tanácstalanul állsz, hogy megtarthatod-e az eddigi szenvedélyedet vagy a grillételeknek is búcsút kell inteni, akkor ez a bejegyzés neked született.
A következő sorokban leírjuk, mi fán terem a paleo étrend, s hogy milyen változtatásokat kell eszközölni a hétvégi grillmenün, ha szeretnéd betartani az új életmód szabályait, de nem akarsz lemondani a korábbi szenvedélyedről, a füstös ízvilágú ételekről sem.

2021. 12. 27. 10:00:00

A grill csirkecomb közkedvelt étel, hiszen nem túl zsíros, jól fűszerezhető és roppant gyorsan el is készíthető. Számtalan különböző elkészítési módja van, de ha valami igazán maradandót szeretnél alkotni, akkor nem árt odafigyelni néhány dologra.
A következő bejegyzésben 3 tippet is adunk neked, hogy mire kell odafigyelni a grillezett csirkecomb kiválasztásakor, előkészítésekor és sütésekor, hogy biztosan megörvendeztethesd vele akár az ünnepek alatt is a családodat és a szeretteidet.

2021. 11. 22. 10:00:00

A Broil King bambusz vágódeszkák kiváló példái annak, hogy bármilyen egyszerűnek tűnő alap kiegészítőt is lehet tökéletesíteni. A következő cikkben bemutatunk néhány konyhai kiegészítőt, amik szinte minden konyhában megtalálhatóak hagyományos verziójukban, de amint kipróbálod a modernizált, grillezéshez optimalizált modelleket, már nem is tudod, hogy tudtál eddig meglenni nélkülük.
Lássuk tehát, mit tudtak a grillezés szenvedélyes fanatikusai kihozni egy olyan hétköznapi használati tárgyból, mint egy vágódeszka!

2021. 10. 18. 10:00:00

Amióta az első grillt valaki megvásárolta, azóta megy a vita azon, hogy le kell-e fedni ezeket a kerti tűzhelyeket grilltakaró ponyvákkal, vagy sem. Pedig ez legalább olyan faramuci kérdés, mint a “ Mi volt előbb? A tyúk vagy a tojás?”. Persze ezen csak azok lamentálnak, akiknek még nem ázott el teljesen a grillje egy nagyon komoly és viharos esőzés után.
Ha megtalálod álmaid kerti sütögetőjét, zsigeri késztetést érzel majd rá, hogy gondoskodj róla és megvédd az időjárás minden elemétől. A következő cikkben körüljárjuk, hogy miért érdemes alkalmazni a grilltakaró ponyvákat, és hogy mikor is jön el ennek az ideje. 

2021. 10. 11. 10:00:00

Ha megtaláltad álmaid grilljét és szeretnéd, hogy könnyűszerrel tudd rajta megsütni a legtöbb húsfélét vagy zöldséget, akkor nem árthat, ha beszerzel hozzá egy maghőmérőt is. Ez az aprócska eszköz akár a fiók leghátsó kis sarkában is elfér, mégis hatalmas szolgálatot tud tenni neked abban, hogy az elkészült ételek tökéletesen olyan állagúak legyenek, mint amilyet Te szeretnél. Abban az esetben, ha kedveled a modern megoldásokat, biztosan tetszeni fog a Meater wifi hőmérője, amivel akár távolról is nyomon tudod követni, hogy milyen készültségi fokon áll a hús, és mikor lesz készen.

Keresés