Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek segítik a weboldal működését. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelvek értelmében.

Menü
Ár:
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DM-106-002-1
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Gyártó: Don Marcos
Szerezhető hűségpontok: 2

Az amerikai pitmaszterek titka évtizedek óta az ozmózis elvén alapuló sófürdős áztatás. Nem csak a só, de a nedvesség is a sejtek közé hatol, amivel sütés után ízletesebb és szaftosabb húsokat kapunk eredményül.

A brine – o – magic tökéletes keverék, melyet vízben feloldva nem csak a só és a nedvesség jut a húsba, hanem fűszerek is, tovább ízesítve a BBQ ételeket.

Felhasználási javaslat:

Oldjon fel 100g brine – o – magic keveréket 1 liter vízben és ebben áztassa a húst 4 – 48 órán keresztül a hús fajtájától függően.

Leírás és Paraméterek

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 04.
A sóoldatos áztatás a szárnyasok világában egy jól ismert eljárás. A sertés marinád tökéletes például egy egész tarja vagy lapocka fűszeres áztatásához, 12-48 órára beáztatva, a pulled porknak szánt nagy darabb hús fűszeresebb és ízletesebb lett

Keresés