Menü

faszenes grill

2022. 06. 20. 10:00:00

A Kamado Joe csirkesütő sok mindent egyszerűbbé tesz, ha egy baromfi elkészítéséről van szó. Ennek a segítségével olyan sörös csirkét lehet készíteni a grillen, hogy még annak is összefut a nyál a szájában, aki csak elautózik a kert mellett.
Szeretnél Te is szert tenni ilyen képességekre? Akkor olvass tovább, és kapsz egy kipróbált sörös csirke receptet, valamint megtudhatod, mennyi pluszt tud adni egy speciálisan csirkékhez tervezett sütőeszköz.

2022. 05. 30. 10:00:00

A maghőmérő használata számos ételtípusnál megmentheti az eredményeket. Ahhoz, hogy biztosan a lehető legjobb verzióját készíthesd el az általad választott ételnek, nagyon fontos, hogy olyan hőmérsékletig vidd el a hőkezelést, ami szükséges. Se többet, se kevesebbet ne kapjon. Ezek a hőmérsékleti tartományok bármilyen ételről kikereshetők, de a kivitelezéshez szükséged lesz egy megbízható és jól használható maghőmérőre.
A következő bejegyzésben megmutatjuk, hogy mire és hogyan is érdemes használni ezeket a remek eszközöket, ha nem akarsz pórul járni főzés közben. 

2022. 05. 23. 10:00:00

A Regal grillek színteret adnak annak, hogy a húspogácsák ne csak megsüljenek, csupán jók legyenek, hanem egyenesen tökéletesen készüljenek el. A hamburger készítése már szinte rutinszerűen megy a legtöbb grillezni szerető szakácsnak, de a következő bejegyzésben adunk neked néhány elkészítési trükköt, tanácsot, hogy megalkothasd a legjobb receptet, amivel lenyűgözheted a vendégeidet és a szeretteidet. Lássuk tehát, hogy miként készül a legínycsiklandóbb hamburger!

2022. 05. 09. 10:00:00

Az emberiség egyik legjobb képességének, a fejlődésnek végül a Kamado Joe - Classic Joe is áldozatul esett, így születhetett meg a remek Kamado Joe - Classic Joe II., ami számos ígéretes újdonságot hozott magával a kamado típusú grillek színterére. Megoldották a már ismert problémákat, és ezáltal verhetetlenné vált ez a grillsütő a maga nemében.
A következő bejegyzésben megvizsgáljuk, hogy mik is ezek az újítások, és hogy milyen gyakorlati előnnyel járnak ezek a kezdő és haladó szakácsok számára egyaránt.

2022. 04. 25. 10:00:00

A faszénen való sütögetés alapvetően egészen egyszerűnek is tűnhet, de van néhány fogás, amit mindenképpen szem előtt kell tartani, ha azt szeretnéd, hogy minden rendben menjen, az ételek pedig finomak és ízletesek legyenek. Rengeteg ponton el lehet rontani a grillezős délutánt, legalább ezektől a dolgoktól kíméld meg magad!

2022. 04. 18. 10:00:00

A paella receptek elég sok ponton el tudnak térni egymástól, de alapvetően mégiscsak ugyanarról az ételről beszélünk. A következő bejegyzésben megnézzük, mik azok a jellemzők és sajátosságok, amikkel mindenképpen rendelkeznie kell a fazék tartalmának, ha paellának szeretnéd nevezni, és hogy hogyan és miben érdemes ezeket elkészíteni.
Ha téged is foglalkoztat a téma, de eddig nem mertél belevágni, akkor érdemes továbbolvasni, meglátod majd, hogy a paella bonyolultsága egyáltalán nem az elkészítésében rejlik.

2022. 04. 11. 10:00:00

A falapon való grillezés egyre inkább elterjed hazánkban is, de az is észrevehető, hogy a fogalom szinte egybeforrt a lazac grillezésével. Pedig ez az eszköz sokkal sokrétűbben felhasználható, csupán egy kis kíváncsiság, leleményesség kell hozzá. Meg persze az is, hogy már teljesen tisztában legyünk a falap alapvető használati szabályaival.
A következő cikkben leírjuk neked, mik azok a dolgok, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha falap használata mellett szeretnéd a grillsütődön elkészíteni a család ebédjét.

2022. 04. 04. 10:00:00

A sütőrács tisztán tartása az egészségünk megőrzése érdekében kiemelt fontossággal bír. Ugyan a grillezés egyáltalán nincs a jó időhöz vagy valamilyen szezonhoz kötve, de sokan vannak, akik az első őszi hidegek beálltával elteszik a grillsütőt pihenni, és csak a tavaszi napsütés kezdetével veszik elő. De ebben az esetben is nagyon fontos, hogy a sütőt tisztán vonultassuk el a pihenőidejére, ne kelljen az első beüzemelést egy tavaszi nagytakarítással kezdeni.

2022. 03. 28. 10:00:00

A jó bélszín steak elkészítéséhez tulajdonképpen nem kell rakétatudósnak lenni, de nem árt, ha fel vagy vértezve néhány alapvető ismerettel, amik segíthetnek abban, hogy akár az első steak sütése is zökkenőmentesen mehessen.
A következő bejegyzésben megismertetünk téged a bélszín sütés rejtelmeivel, és végigvezetünk a legfontosabb lépéseken is, hogy a tányérodon látható végeredményt igazi győzelemként élhesd meg.

2022. 03. 21. 10:00:00

A Kamado Joe család tavaly áprilisában bemutatott tagja, a Kettle Joe méltóképp képviseli majd a márkát bárki kertjében. Külsőleg abszolút tartja magát az elődök jellemzőihez, viszont belsőleg tartogat néhány meglepetést, aminek köszönhetően sokkal jobb a hőtartása, a fűtőanyag hasznosítása és a füstölés is könnyedebb vele.
Az biztos, hogy a fejlesztésekkel egyáltalán nem fukarkodtak, és mindent megtettek a cégnél, hogy a lehető legjobb verzióját készítsék el a szériának. Lássuk tehát, mit tud ez a zseniális kis kerti sütögető!

Keresés