Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

fűszerek

fűszerek

2022. 05. 23. 10:00:00

A Regal grillek színteret adnak annak, hogy a húspogácsák ne csak megsüljenek, csupán jók legyenek, hanem egyenesen tökéletesen készüljenek el. A hamburger készítése már szinte rutinszerűen megy a legtöbb grillezni szerető szakácsnak, de a következő bejegyzésben adunk neked néhány elkészítési trükköt, tanácsot, hogy megalkothasd a legjobb receptet, amivel lenyűgözheted a vendégeidet és a szeretteidet. Lássuk tehát, hogy miként készül a legínycsiklandóbb hamburger!

2022. 01. 10. 10:00:00

Eljött az újév, és ilyenkor sokan jutnak arra a döntésre, hogy életmódot kellene váltani, és valamilyen újítást visznek be az életükbe. Ha Te is azok közé tartozol, akik az év végi számvetéskor arra jutottak, hogy ideje valamin változtatni, most pedig tanácstalanul állsz, hogy megtarthatod-e az eddigi szenvedélyedet vagy a grillételeknek is búcsút kell inteni, akkor ez a bejegyzés neked született.
A következő sorokban leírjuk, mi fán terem a paleo étrend, s hogy milyen változtatásokat kell eszközölni a hétvégi grillmenün, ha szeretnéd betartani az új életmód szabályait, de nem akarsz lemondani a korábbi szenvedélyedről, a füstös ízvilágú ételekről sem.

2021. 09. 30. 10:00:00

Akármilyen rétegtermékről is legyen szó, mára már biztosan találsz legalább 2-3 webáruházat, ami az adott érdeklődési körhöz tartozik. Márpedig, ha valamiből legalább két helyen tudsz vásárolni, egy idő után meglesz az a beszerzőhely, ami felé jobban húz a szíved. Nincs ez másképp a grillek és kerti berendezések tekintetében sem. A következő bejegyzésben leírjuk, mi az, amiben a Grillplaza kiemelkedően teljesít, mi az, ami miatt rendszeresen visszatérnek a vásárlóink.

2021. 08. 09. 10:00:00

Amikor nekiállunk egy grill vagy barbecue fogás elkészítésének, tisztában kell lennünk vele, hogy a végeredményt rengeteg húzással el tudjuk szúrni. A rossz alapanyag-választástól kezdve a nem megfelelő sütésen át a rossz tálalásig bármi közbeszólhat, mégis az egyik legnagyobb rizikófaktort a fűszerezés adja. A házi készítésű fűszerkeverékeknek megvan ugyan a bája és biztosan csak olyan alapanyag kerül bele, amit kedvelsz, de ha csak egy összetevő is megborult, már vége a dalnak. A következő cikkben megnézzük, hogyan tudod megelőzni a problémákat a Peter Zeitler fűszerek segítségével.

2021. 05. 03. 10:00:00

Közeleg a nyár, de a hőmérséklet egy-egy napon már most is olyan, hogy megengedhetünk magunknak egy étkezést a szabadban. Sokan vannak, akik bevált recept alapján dolgoznak, de szép számmal akadnak kísérletező kedvűek, és olyanok is, akik még a kerti sütögetésben kezdőként keresgélnek grillpác receptek után. Nekik mutatunk néhány kipróbált összeállítást, amivel garantáltan elvarázsolhatják a vendégeiket.

2021. 01. 11. 10:00:00

A grillezésről a legtöbbeknek a kívül ropogós, belül omlós és tökéletes grillmintával ellátott steakek ugranak be elsőre, de nem csupán a húsokat és a különféle húskészítményeket lehet grillezni, hanem a természetesen zöldségeket is. Ám a zöldségekből sem csak köret készülhet a grillen a hús mellé, hiszen nagyon sok zöldség grillen készítve önálló főételként szintén megállja a helyét. Bár az így elkészített zöldségeknek önmagukban is jó ízük van, de ha valami különlegesebbre vágyunk, akkor célszerű fűszerezni a zöldségeket a sütögetés előtt. De melyik a legjobb grillzöldség fűszerkeverék? Erre kerestük a választ.

2021. 01. 04. 10:00:00

Talán nem okoz túl nagy meglepetést, hogy az oldalas grillezésére igen sokan keresnek rá az interneten, hiszen aki már evett grillezett oldalast valahol, az bizonyára otthon is szeretné az asztalra varázsolni ezt a fenséges fogást. De a kezdeti lelkesedést gyakran felváltja a bizonytalanság, hogy vajon az otthoni próbálkozás nem lesz-e túl nagy csalódás. Ha betartjuk a szabályokat, melyek az oldalas grillezésére vonatkoznak, akkor garantáltan sikerélménnyel és egy isteni fogással leszünk gazdagabbak.

2020. 10. 19. 10:00:00
A grillezett ételek igen jellegzetes aromáját a faszén adja, de persze emellett érdemes az egyes fogásokat fűszerezni is. Különösen igaz ez a húsokra, melyek ízét egy jól sikerült fűszerezés igencsak fel tudja dobni. A grillhúsok pácolása nem a legbonyolultabb feladat, de néhány dologgal nem árt tisztában lenni, mielőtt nekilátunk.
2020. 07. 27. 10:00:00

Egy kezdő grillezőnek rengeteg kérdése lehet a grillezéssel kapcsolatban, mielőtt valóban a grillsütő mellé áll megcsillogtatni a tudását. A legkevesebb információ általában a grillezéshez megfelelő olajokról, a fűszerekről, és a sütési módokról található, mivel nagyon sok recept ezekre már nem tér ki a húsok típusa és a hozzávaló szószok mellett.

Keresés