Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

gázgrill

gázgrill

2021. 11. 22. 10:00:00

A Broil King bambusz vágódeszkák kiváló példái annak, hogy bármilyen egyszerűnek tűnő alap kiegészítőt is lehet tökéletesíteni. A következő cikkben bemutatunk néhány konyhai kiegészítőt, amik szinte minden konyhában megtalálhatóak hagyományos verziójukban, de amint kipróbálod a modernizált, grillezéshez optimalizált modelleket, már nem is tudod, hogy tudtál eddig meglenni nélkülük.
Lássuk tehát, mit tudtak a grillezés szenvedélyes fanatikusai kihozni egy olyan hétköznapi használati tárgyból, mint egy vágódeszka!

2021. 10. 18. 10:00:00

Amióta az első grillt valaki megvásárolta, azóta megy a vita azon, hogy le kell-e fedni ezeket a kerti tűzhelyeket grilltakaró ponyvákkal, vagy sem. Pedig ez legalább olyan faramuci kérdés, mint a “ Mi volt előbb? A tyúk vagy a tojás?”. Persze ezen csak azok lamentálnak, akiknek még nem ázott el teljesen a grillje egy nagyon komoly és viharos esőzés után.
Ha megtalálod álmaid kerti sütögetőjét, zsigeri késztetést érzel majd rá, hogy gondoskodj róla és megvédd az időjárás minden elemétől. A következő cikkben körüljárjuk, hogy miért érdemes alkalmazni a grilltakaró ponyvákat, és hogy mikor is jön el ennek az ideje. 

2021. 10. 11. 10:00:00

Ha megtaláltad álmaid grilljét és szeretnéd, hogy könnyűszerrel tudd rajta megsütni a legtöbb húsfélét vagy zöldséget, akkor nem árthat, ha beszerzel hozzá egy maghőmérőt is. Ez az aprócska eszköz akár a fiók leghátsó kis sarkában is elfér, mégis hatalmas szolgálatot tud tenni neked abban, hogy az elkészült ételek tökéletesen olyan állagúak legyenek, mint amilyet Te szeretnél. Abban az esetben, ha kedveled a modern megoldásokat, biztosan tetszeni fog a Meater wifi hőmérője, amivel akár távolról is nyomon tudod követni, hogy milyen készültségi fokon áll a hús, és mikor lesz készen.

2021. 09. 30. 10:00:00

Akármilyen rétegtermékről is legyen szó, mára már biztosan találsz legalább 2-3 webáruházat, ami az adott érdeklődési körhöz tartozik. Márpedig, ha valamiből legalább két helyen tudsz vásárolni, egy idő után meglesz az a beszerzőhely, ami felé jobban húz a szíved. Nincs ez másképp a grillek és kerti berendezések tekintetében sem. A következő bejegyzésben leírjuk, mi az, amiben a Grillplaza kiemelkedően teljesít, mi az, ami miatt rendszeresen visszatérnek a vásárlóink.

2021. 09. 20. 10:00:00

A következő bejegyzésben körüljárjuk, hogy melyik ételhez milyen füstölő alapanyagot érdemes választani, és hogy miben tudnak segítségedre lenni a Kamado Joe füstölőfák.
A barbecue sütést az teszi igazán különlegessé, hogy a füst egyedi módon át tudja járni az elkészült fogások minden egyes sejtjét a lassú sütés során. Sokan tisztában vannak vele, hogy ezeknek az ételeknek az elkészítésénél a végeredményt nagyban befolyásolja a hőmérséklet, a sütési idő, a fűszerezés és az alapanyagok minősége is, de csak az igazán profik ügyelnek rá, hogy a füstölőfa is passzoljon a képbe. 

2021. 09. 13. 10:00:00

Megnézzük, hogy miben nyújt hatalmas segítséget a Meater BLOCK - vezeték nélküli maghőmérő. Szeretünk grillezni, szeretjük a jó húsokat. De bizonyára a legtöbbeknél idővel eljön az a pont, mikor - igen, szinte szentségtörés leírni - megunjuk a steaket. Mi jön ilyenkor? 
Mit szólnál egy omlós és zamatos bárányhoz? A következő bejegyzésben megmutatjuk, hogy hogyan lehet elkészíteni egy nagyon ízletes báránylapockát és hogy a tökéletességre törekedjünk, ne feledkezz meg a húshőmérőről sem! 


 

2021. 08. 09. 10:00:00

Amikor nekiállunk egy grill vagy barbecue fogás elkészítésének, tisztában kell lennünk vele, hogy a végeredményt rengeteg húzással el tudjuk szúrni. A rossz alapanyag-választástól kezdve a nem megfelelő sütésen át a rossz tálalásig bármi közbeszólhat, mégis az egyik legnagyobb rizikófaktort a fűszerezés adja. A házi készítésű fűszerkeverékeknek megvan ugyan a bája és biztosan csak olyan alapanyag kerül bele, amit kedvelsz, de ha csak egy összetevő is megborult, már vége a dalnak. A következő cikkben megnézzük, hogyan tudod megelőzni a problémákat a Peter Zeitler fűszerek segítségével.

2021. 07. 19. 10:00:00
A marha klasszikusan az az állat, aminek minden része jó valamire, semmi sem vész kárba. A bőréből bútort, ruhát, ékszereket készítenek. A csontját elkészíthetik kutyáknak jutalomfalatnak, de dísztárgyként, vagy akár gombként és ékszerként is visszaköszönhet. De lássuk be, szakácsként a marha legjobb részei mégiscsak a húsos részek. Azokból lehet igazán ízletes ételt tenni az asztalra, de nem mindegy, hogy melyiket hogyan készítjük el.
Erre szolgál, most ez az útmutató, hogy biztosan ne fogjunk mellé a sütési módokkal.
Első körben viszont le kell, hogy szögezzük, hogy nem minden fajta marha húsa alkalmas arra, hogy finom étel legyen belőle. Tehát a szomszéd faluban lévő tehenészet kiöregedő tehenei nem a legjobbak steak alapanyagnak, de a következő fajták első osztályú húst adnak: hereford, limousin, charolais. A legkedveltebbek egyike az angus, és a marhahúsok koronázatlan királyát pedig a japán eredetű wagyu vagy kobe marhák adják. És most lássuk a marha részeit:
2021. 07. 12. 10:00:00

Amikor a grillsütők között válogatunk, sokszor az okozza a legnagyobb dilemmát, hogy mégis milyen környezetbe kellene őket elképzelni. Márpedig, ha még a helyszín kialakítása előtt vagyunk, számtalan lehetőség áll előttünk és csak a fantáziánk szabhat határt. De a bőség is zavaró tényező lehet, éppen ezért készítettünk egy összeállítást kerti sütögető ötletekkel, hátha segíthetünk megálmodni a nyári konyha egyes elemeinek elrendezését.
Az alábbi ötletek megvalósításához javarészt jól felszerelt, magas minőségű, beépíthető gázgrillek közül érdemes választani, hiszen ebben az esetben hosszú távra tervezünk. Ilyenkor kimondottan kellemetlen tud lenni, ha 1-2 szezonon belül derül ki, hogy a választott sütő jóval kevesebbre képes, mint amit elvártunk volna tőle.

2021. 07. 05. 10:00:00

Ebben a bejegyzésben a MEATER vezeték nélküli okos maghőmérő lesz a középpontban. Amikor elterjedtek az okostelefonok, alapjaiban változtatták meg a mindennapi szokásainkat és a környezetünkben lévő berendezésekkel szemben támasztott elvárásainkat is. Korábban sokaknak egy távirányítós redőny is high tech újításnak tűnt, ma pedig már arra sem kapjuk fel a fejünket, ha valaki telefonnal irányítja az otthoni légkondit az irodából, vagy ha hangvezérléssel kapcsolja le a lámpát. 
Szóval lássuk be, bőven van miért imádnunk ezt a fejlődéssel teli évszázadot, ami immár a konyhában is kezdi a térhódítását. Ennek eredménye a MEATER vezeték nélküli okos maghőmérő is, amivel sokkal könnyebb lesz a sütés, mint eddig bármikor.

Keresés