Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

gázgrill

gázgrill

2023. 03. 13. 10:00:00

A Jerk fűszerkeverék egyike azoknak, amik a világ más tájainak ízét tudják elhozni az otthonodba a grillsütő rácsain keresztül. A fűszerezéssel olyan változásokat tudunk elérni az ételek ízében, ami teljesen átírja a róluk alkotott képet. A használatuk azonban megkívánja az odafigyelő és/vagy rutinos hozzáállást, hiszen nemcsak feljavítani lehet az ételeket a fűszerek erejével, hanem menthetetlenül elrontani is. 

2023. 02. 13. 00:00:00
A grillkiegészítők olyan színessé tudják tenni a grillezést, hogy biztos lehetsz benne, soha nem unjátok meg a kerti sütögetést. Arról nem is beszélve, hogy a meleg nyári időkben lehetővé teszik azt is, hogy úgy érezzétek, mintha az egész konnyát ki tudtátok volna telepíteni kültérre, hogy ne kelljen a lakást bemelegíteni a rendszeres sütéssel-főzéssel.
A grillkiegészítők skálája ráadásul annyira széles, hogy szinte lehetetlen mindent felsorolni közülük, de ha egyszer elkezded őket kipróbálni, biztosan előtör belőled a kísérletező éned, hogy újabb és újabb darabokkal próbálkozz majd.
2023. 02. 06. 10:00:00

A gázos grillsütő kezdők és profik számára is olyan felhasználói élményt tud nyújtani, ami miatt amikor csak tehetik, inkább a rácsokon készítenék el a családi ebédet. A kezdők olyan könnyítésekkel szembesülhetnek, mint a gombnyomással történő begyújtás, a haladók pedig a számtalan kiegészítő lehetőségben tudják örömüket lelni. Bármilyen szinten is legyél éppen a grillszakácsok között, a gázos grillsütők kínálatában Te is biztosan megtalálod a számodra ideális modellt.

2023. 01. 30. 10:00:00
A grill fűszerkeverékek rengeteget tudnak segíteni abban, hogy egy natúr húsból ízletes fogás lehessen. A legtöbb tengerentúli filmben megjelenik a grillező családfő képe, aki a kerti parti keretein belül ízletesebbnél ízletesebb harapnivalókat kínál fel a vendégek számára.
Tájegységtől függ, hogy milyen ételtípusokat sütögetnek. Van, ahol a kolbász- és virslifélék élveznek előnyt, vannak helyek, ahol a hamburger húspogácsák hódítanak, és persze nem szabad megfeledkeznünk a barbecue fogások hazájáról, Texasról sem. De mindez már a Te otthonodban is bármikor elérhető.
2023. 01. 23. 10:00:00

A kerti gázgrill használata nagyon sok mindent le tud egyszerűsíteni. Azok számára, akik kezdőként vágnak neki a grillezés művészetének, nagyon sok segítséget tud nyújtani, ha egy olyan eszközzel veselkednek neki a számtalan elsajátítandó trükknek és műveletnek, ami jó pár folyamatot könnyebbé tesz.
Ha Te is most tervezel grillt választani a nyári szezonra, a következő cikkben adunk néhány szempontot, hogy mi alapján érdemes kiválasztani a tökéletes modellt, ami hosszú éveken keresztül tud majd segítségedre lenni a vendégek megörvendeztetésében.

2023. 01. 09. 10:00:00

Az öntöttvas grilltárcsa lassan legalább annyira népszerű lesz a magyar családok körében, akár a hagyományosnak mondható bográcsozás. Nem meglepő, hiszen egy nagyon könnyen kezelhető eszközről eszélünk, amit az ügyesebb és barkácsolást kedvelő férfiak akár otthon is könnyűszerrel el tudnak készíteni a megfelelő alapanyagok birtokában.
De persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy a boltban kapható, mérnökök által tervezett modellek, esetenként jobb anyaghasználattal vagy éppenséggel előnyösebb kialakítással rendelkezhetnek, mint a házilag készített társaik. 

2022. 12. 26. 10:00:00

A szilveszteri ételek grillen készítve sokkal ízletesebbek tudnak lenni, mint a hagyományos módokon. Az év utolsó napját számos babona övezi, amik nem kerülik el az ételeket sem. Annak érdekében, hogy a következő év szerencsében, gazdagságban és bőségben telhessen, sokan követik ezeket a szokásokat. A következő bejegyzésben összegyűjtöttünk néhány ételt, ami a hiedelmek szerint szerencsét is hoz az új évre, és ráadásul a grill rácsain remekül is elkészíthetőek.

2022. 12. 19. 10:00:00

Az ünnepi fogások grillen is elkészíthetőek, és ez nagy örömhír a legtöbb házigazdának! A karácsonyi menü elkészítése a legtöbb családban vidám várakozással kezdődik, de aztán kapkodássá és esetenként balszerencsés állapotok sorozatává válik. De ha van otthon egy grillsütő, akkor az sok mindent le tud egyszerűsíteni. Nem kell a szűk konyhában egymás útból félre-félre ugorva, szinte már koreográfiákat alkotva kapkodósan összeütni a családi ebédet, hanem lehet ezt nyugodtan is az udvar ölelésében a füstön elkészíteni, fejedelmi kényelemben is akár. De mit érdemes egyáltalán ilyen módon elkészítve tálalni az ünnepi asztalra?

2022. 11. 28. 10:00:00

A grill maghőmérők nagyon hasznosak tudnak lenni azok számára, akik professzionális szintre szeretnék fejleszteni a konyhai képességeiket, vagy egyszerűen csak minimalizálni kívánják a hibalehetőségeket. Ennek segítségével te is hivatásos séfnek érezheted magad, aki mindig pontosan tudja, hogy mikor van készen az adott fogás, és soha, semmilyen körülmények között nem égeti oda az ételeket. Ha Te is szeretnéd megtudni, milyen élmény lehet, amikor szinte képtelenség hibázni, akkor érdemes beruháznod Neked is egy maghőmérőre.

2022. 11. 21. 10:00:00

Az öntöttvas edény első használata előtt vannak bizonyos feladatok, amiket el kell végezni, ha azt szeretnénk, hogy sokáig tudjunk benne sütögetni. A grillezés egy elég egyszerűnek tűnő, de valójában igen komplex tevékenység. Ahhoz, hogy minden jól menjen, a végeredmény pedig ne csak kielégítő, hanem kifejezetten ízletes és emlékezetes legyen, nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni. 
Fontos, hogy milyen grillsütőn készül az étel, hogy milyen alapanyagokat használunk, valamint az sem elhanyagolható, hogy milyen minőségű edényekben készítjük el a fogásokat. Ez utóbbi lehet akár egy öntöttvas edény is, aminek a helyes használatát vesszük át részletesebben az alábbi bejegyzésben.

Keresés