Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

gázgrill

gázgrill

2022. 07. 25. 10:00:00

A JOEtisserie forgónyárs hatalmas segítséget tud nyújtani abban, hogy a kamado típusú grilleden is élvezhesd az egészben sütött finomságok nyárson készítését. Tudni szeretnéd, hogy mit lehet kihozni a kamadóból egy forgónyárs használatával? A következő bejegyzésben elolvashatod, miért érdemes beszerezni ezt a remek kiegészítőt, és hogy milyen ételek elkészítését érdemes kipróbálni vele.

2022. 07. 18. 10:00:00

A Broil King - Signet 390 gázgrill az idei év egyik újdonsága a gyártótól. Családok számára ideális választás, hiszen a méreteinek és kiegészítőinek köszönhetően minden igényt ki tud elégíteni, ami egy hétvégi grillezés során felmerülhet. Olyan érzést kelthet a szakácsban, mintha tényleg az egész konyhát sikerült volna szabadtérre telepíteni, ráadásul az a konyha, amennyiben a helyzet úgy kívánja, könnyűszerrel átmozdítható a kert bármely másik pontjára. 
Lássuk tehát, milyen kellemes meglepetések várnak a Broil King - Signet 390 tulajdonosokra!

2022. 06. 27. 10:00:00

Fogócsipesz, grill lapát, grill szett – elengedhetetlen eszközök, amikor grillezésre kerül sor. Márpedig aki szeret grillezni, az nyáron szinte minden hétvégén, sőt, időnként hétköznap is beizzítja a tüzet a sütőben. De a rendszeres és az alkalmi grillezőknek egyaránt szüksége van jó minőségű, megbízható eszközökre ahhoz, hogy megfelelően tudják elkészíteni az ételeket sérülések és balesetek nélkül.
A következő cikkben bemutatunk néhány alapvető kiegészítőt, amikkel mindenkinek érdemes rendelkeznie.

2022. 06. 20. 10:00:00

A Kamado Joe csirkesütő sok mindent egyszerűbbé tesz, ha egy baromfi elkészítéséről van szó. Ennek a segítségével olyan sörös csirkét lehet készíteni a grillen, hogy még annak is összefut a nyál a szájában, aki csak elautózik a kert mellett.
Szeretnél Te is szert tenni ilyen képességekre? Akkor olvass tovább, és kapsz egy kipróbált sörös csirke receptet, valamint megtudhatod, mennyi pluszt tud adni egy speciálisan csirkékhez tervezett sütőeszköz.

2022. 06. 06. 10:00:00

Party grillsütőknek azokat az eszközöket nevezzük, amelyek alacsony súlyuk és kompakt méreteik miatt kiválóan hordozhatóak, nincs szükségük egy fix telepítési helyre. Az áruházakban és webshopokban számos ilyen modellel találkozhatsz, de sajnos jócskán akad köztük olyan, ami nagyon silány minőséget képvisel, így a használata szinte garantáltan csalódással fog eltölteni. Pedig nincs is annál jobb dolog, mikor tudod, hogy a birtokodban van a lehetősége annak, hogy bármilyen kirándulásból, horgászatból vagy családi piknikből azonnal grillpartyt varázsolhass. Lássuk, milyen eszközökkel érdemes ennek nekivágni!

2022. 05. 30. 10:00:00

A maghőmérő használata számos ételtípusnál megmentheti az eredményeket. Ahhoz, hogy biztosan a lehető legjobb verzióját készíthesd el az általad választott ételnek, nagyon fontos, hogy olyan hőmérsékletig vidd el a hőkezelést, ami szükséges. Se többet, se kevesebbet ne kapjon. Ezek a hőmérsékleti tartományok bármilyen ételről kikereshetők, de a kivitelezéshez szükséged lesz egy megbízható és jól használható maghőmérőre.
A következő bejegyzésben megmutatjuk, hogy mire és hogyan is érdemes használni ezeket a remek eszközöket, ha nem akarsz pórul járni főzés közben. 

2022. 05. 23. 10:00:00

A Regal grillek színteret adnak annak, hogy a húspogácsák ne csak megsüljenek, csupán jók legyenek, hanem egyenesen tökéletesen készüljenek el. A hamburger készítése már szinte rutinszerűen megy a legtöbb grillezni szerető szakácsnak, de a következő bejegyzésben adunk neked néhány elkészítési trükköt, tanácsot, hogy megalkothasd a legjobb receptet, amivel lenyűgözheted a vendégeidet és a szeretteidet. Lássuk tehát, hogy miként készül a legínycsiklandóbb hamburger!

2022. 05. 16. 10:00:00

A Broil King Crown gázgrillek újdonságok a gyártó palettáján. Az idei évben számos, grillsütőket készítő cég lépett az újítások és kísérletezések mezejére, és nem kivétel ez alól a Broil King sem. A Crown sorozat valódi frissítést hoz a grillsütők sorába, már megjelenésében is kitűnik, hogy ebben a sorozatban tényleg valami újdonságra lehet számítani.
Lássuk tehát, milyen előnyei is vannak a Crown szériának, és miért érdemes őket választani kezdőknek és profiknak egyaránt!

2022. 04. 18. 10:00:00

A paella receptek elég sok ponton el tudnak térni egymástól, de alapvetően mégiscsak ugyanarról az ételről beszélünk. A következő bejegyzésben megnézzük, mik azok a jellemzők és sajátosságok, amikkel mindenképpen rendelkeznie kell a fazék tartalmának, ha paellának szeretnéd nevezni, és hogy hogyan és miben érdemes ezeket elkészíteni.
Ha téged is foglalkoztat a téma, de eddig nem mertél belevágni, akkor érdemes továbbolvasni, meglátod majd, hogy a paella bonyolultsága egyáltalán nem az elkészítésében rejlik.

2022. 04. 11. 10:00:00

A falapon való grillezés egyre inkább elterjed hazánkban is, de az is észrevehető, hogy a fogalom szinte egybeforrt a lazac grillezésével. Pedig ez az eszköz sokkal sokrétűbben felhasználható, csupán egy kis kíváncsiság, leleményesség kell hozzá. Meg persze az is, hogy már teljesen tisztában legyünk a falap alapvető használati szabályaival.
A következő cikkben leírjuk neked, mik azok a dolgok, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha falap használata mellett szeretnéd a grillsütődön elkészíteni a család ebédjét.

Keresés