BBQ a javából - Bevezetés a szmókerhasználat rejtelmeibe, lépésről lépésre - Szakácskönyv
5.999 Ft (4.724 Ft + ÁFA)

BBQ a javából - Bevezetés a szmókerhasználat rejtelmeibe, lépésről lépésre - Szakácskönyv

Cikkszám: 9789635824588
Kívánságlistára teszem
Szerezhető hűségpontok:
3

Ismerje meg a „BBQ a javából” szakácskönyvet, amely 95 ínycsiklandó barbecue recepttel és profi szmókerhasználati tippekkel vezet be a füstölés művészetébe. Tökéletes kezdőknek és haladóknak egyaránt!

5.999 Ft (4.724 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A „BBQ a javából - Bevezetés a szmókerhasználat rejtelmeibe, lépésről lépésre” című szakácskönyv, Will Budiaman szerző műve, a barbecue szerelmeseinek nélkülözhetetlen kalauza. Az Alexandra Kiadó gondozásában 2023-ban megjelent, 168 oldalas, puhatáblás könyv 95 ínycsiklandó receptet kínál, amelyek között megtalálható a klasszikus marhaszegy, oldalas, tépett malachús, valamint különleges fogások, mint a sörösdobozos csirke vagy a homárfarok tengerparti módra. A könyv nemcsak recepteket tartalmaz, hanem lépésről lépésre bemutatja a szmókerhasználat fortélyait, az ünnepelt pitmasterek bennfentes tanácsaival. Praktikus illusztrációk és tippek segítik a marha-, sertés-, csirkehús, tenger gyümölcsei és más húsok füstölését, kezdő, középhaladó és haladó szintű receptekkel. Emellett eredeti köretötletek – például nyári babsaláta, dijoni burgonyasaláta és déli stílusú káposzta – teszik teljessé az étkezést. A könyv részletesen ismerteti a különböző amerikai barbecue-stílusokat (Texas, Észak- és Dél-Karolina, Memphis, Kansas City), valamint minden szükséges szószt, szárazpácot és marinádot. Ez a kalauz tökéletes választás mindazoknak, akik frissen avatják fel szmókerüket, és azoknak is, akik már tapasztalt füstölők, de új inspirációra vágynak.