Menü

grill eszközök

2022. 11. 21. 10:00:00

Az öntöttvas edény első használata előtt vannak bizonyos feladatok, amiket el kell végezni, ha azt szeretnénk, hogy sokáig tudjunk benne sütögetni. A grillezés egy elég egyszerűnek tűnő, de valójában igen komplex tevékenység. Ahhoz, hogy minden jól menjen, a végeredmény pedig ne csak kielégítő, hanem kifejezetten ízletes és emlékezetes legyen, nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni. 
Fontos, hogy milyen grillsütőn készül az étel, hogy milyen alapanyagokat használunk, valamint az sem elhanyagolható, hogy milyen minőségű edényekben készítjük el a fogásokat. Ez utóbbi lehet akár egy öntöttvas edény is, aminek a helyes használatát vesszük át részletesebben az alábbi bejegyzésben.

2022. 11. 07. 10:00:00

A grill fűszerekkel könnyűszerrel el tudjuk érni, hogy egy egyszerű hús számtalan ízvariációt felvehessen a sütés során. Egy hétköznapi csirkemell is a fűszerek segítségével változhat mennyei indiai menüvé, mézes-mustáros csirkévé vagy egy hagyományos tanyasi fogássá. A fűszerek segítségével csupán a képzeletünk szabhat határokat. A világ minden táját megidézhetjük az ízeken keresztül az otthonunkba, csupán jó helyről kell beszereznünk a fűszereket. 

2022. 10. 24. 10:00:00

Broil grill - csupán két szó, de máris a grillsütők és a meghökkentő kiegészítők jutnak az eszünkbe. Akármibe is kezdenél, a Broil Kingnek biztosan van rá valamilyen remekbe szabott megoldása, amivel megfelelő minőség mellett tudsz nekilátni a feladatoknak. Erről a gyártóról süt, hogy mindenük a kerti sütögetés, a termékeiket pedig a grillezés iránti elkötelezett szenvedély jegyében tökéletesítik évről évre. 

2022. 10. 17. 10:00:00

A gázgrill praktikák sok esetben a haladó grill szakácsok számára is tudnak újdonságokat nyújtani, és megkönnyítik az egyes részfolyamatokat. Viszont a kezdők számára igazi megkönnyebbülést jelenthet, ha nem nekik kell mindent kitapasztalniuk az alapoktól, hanem kapnak valamiféle kiindulási alapot, ami segíti őket a kezdeti ügyetlenkedések leküzdésében.
A következő bejegyzésben mi is adunk néhány tippet, hátha sikerül mindenkinek találnia valamit, amivel könnyebbé teheti a grillezést a mindennapok során. 

2022. 10. 10. 10:00:00

A grill tisztítása a legtöbbek számára kifejezetten az utált feladatok közé tartozik, de sajnos ez egy szükséges rossz kategória. Akármennyire is nem szeretjük, ezt nem szabad elhanyagolni, hiszen amellett, hogy csak plusz feladatokat adunk magunknak a halogatásával, még a következő sütögetések eredményességét is el tudjuk rontani, valamint egészségügyi kockázatokat is vállalunk általa. A következő bejegyzésben viszont segítünk Neked, hogyan lehet könnyebb ez a “nemszeretem” feladat.

2022. 09. 26. 10:00:00

A Broil King grillek és kiegészítők hatalmas kínálatával látja el már évek óta megbízhatóan a világ számos országát. Széles választékuk kiterjed a grillezés szinte minden szegmensére, mondhatni megkerülhetetlenek ezen a piacon. Ezenfelül megbízható minőséget nyújtanak, nevük garantálja a tartósságot, a hozzáértést és a szakmai alázatot.
Nem véletlen hát, hogy webáruházunk kínálatában is egy igen markáns réteget képviselnek, hiszen ezeket a termékeket bátran tudjuk ajánlani mindenkinek kezdő szinttől a profi szakácsokig.

2022. 09. 19. 10:00:00

A The Bastard szénacél wokban igazán sok mindent el lehet készíteni. Sokan úgy tartják, hogy a nyárral együtt a grillezési szezon is véget ért, de azt kell, hogy mondjuk, nincs igazuk. Eljött az ősz, amikor végre már nincs túl meleg akkor sem, ha kinn állunk a napon, és nem kell magunkat elvetemültnek érezni amiatt, hogy képesek vagyunk akár órákat is a forró grill körül tölteni.
Szóval érdemes ilyen időkben is elővenni a kerti sütőket, és minél több újdonságot kipróbálni, ami illik akár a szezonhoz is. A következőkben mi is mutatunk Neked néhány tippet, amivel jobban boldogulsz majd a The Bastard szénacél wokkal.

2022. 08. 29. 10:00:00

A Monarch grillek már abba a kategóriába esnek, amiken tényleg szinte bármit el tudsz készíteni. De hiába áll rendelkezésedre a kötetlen lehetőségek tárháza, ha egyszerűen kifogytál az ötletekből, és nem tudod, hogy mihez kezdj, a család pedig tanácstalanul tárja szét a kezét, hogy nekik mindegy, mi készül, a lényeg, hogy a végeredmény finom legyen.
Éppen ezért, hogy segítsünk Neked, összeállítottunk egy menüt a hétvégére, amit akár teljes egészében elkészíthetsz a grillsütőd segítségével a szabad ég alatt anélkül, hogy bemelegítenéd az egész lakást a főzés során.

2022. 08. 22. 10:00:00

Az őzgerinc forma egy nagyon hasznos tagja a konyhai kellékeknek, hiszen remek ételeket lehet benne készíteni, mégis egyre kevesebb háztartásban lehet találkozni vele. Előnyös tulajdonságait nemcsak húsfélék esetében tudod kihasználni, hanem süthetsz benne köreteket vagy akár édességeket, süteményeket is. A következő bejegyzésben mutatunk Neked néhány receptet, amit érdemes őzgerinc formában elkészíteni. Próbáld ki Te is mindet!

2022. 08. 08. 10:00:00

A The Bastard öntöttvas edények segítségével igazán finom és különleges ételeket tudsz készíteni a kamado típusú grillsütődben. Szóval, ha azt érzed, hogy már unod a klasszikus, rácson készíthető fogásokat, akkor érdemes ezek közül válogatni, hogy szinte bármire képes legyél a grillsütővel, amire a konyhában is. Lássuk tehát, hogy miért érdemes beszerezni a gyártó öntöttvas edényeinek az egyikét!

Keresés