Menü

grill eszközök

2021. 09. 30. 10:00:00

Akármilyen rétegtermékről is legyen szó, mára már biztosan találsz legalább 2-3 webáruházat, ami az adott érdeklődési körhöz tartozik. Márpedig, ha valamiből legalább két helyen tudsz vásárolni, egy idő után meglesz az a beszerzőhely, ami felé jobban húz a szíved. Nincs ez másképp a grillek és kerti berendezések tekintetében sem. A következő bejegyzésben leírjuk, mi az, amiben a Grillplaza kiemelkedően teljesít, mi az, ami miatt rendszeresen visszatérnek a vásárlóink.

2021. 09. 20. 10:00:00

A következő bejegyzésben körüljárjuk, hogy melyik ételhez milyen füstölő alapanyagot érdemes választani, és hogy miben tudnak segítségedre lenni a Kamado Joe füstölőfák.
A barbecue sütést az teszi igazán különlegessé, hogy a füst egyedi módon át tudja járni az elkészült fogások minden egyes sejtjét a lassú sütés során. Sokan tisztában vannak vele, hogy ezeknek az ételeknek az elkészítésénél a végeredményt nagyban befolyásolja a hőmérséklet, a sütési idő, a fűszerezés és az alapanyagok minősége is, de csak az igazán profik ügyelnek rá, hogy a füstölőfa is passzoljon a képbe. 

2021. 09. 13. 10:00:00

Megnézzük, hogy miben nyújt hatalmas segítséget a Meater BLOCK - vezeték nélküli maghőmérő. Szeretünk grillezni, szeretjük a jó húsokat. De bizonyára a legtöbbeknél idővel eljön az a pont, mikor - igen, szinte szentségtörés leírni - megunjuk a steaket. Mi jön ilyenkor? 
Mit szólnál egy omlós és zamatos bárányhoz? A következő bejegyzésben megmutatjuk, hogy hogyan lehet elkészíteni egy nagyon ízletes báránylapockát és hogy a tökéletességre törekedjünk, ne feledkezz meg a húshőmérőről sem! 


 

2021. 08. 23. 10:00:00

Ez a bejegyzés azért született, hogy bemutassuk a kemencetartozékokat. A régi időkben a kemence használata a falvakban mindennapos volt. Itt sütötték a kenyeret, egyéb finomságokat és egyes helyeken, ahol közösségi kemence használat volt, ekörül gyűltek össze az asszonyok. 
Tulajdonképpen a közösségi élet mindig a kemence melege körül zajlott, ami nem is csoda, hiszen a hidegebb téli estéken kimondottan jó érzés lehetett köré gyűlni. Napjainkra ez a szokás elveszett, a kemence iránti rajongás azonban sokakban újjáéledt, és most ugyan egy más jelleggel, de újra reneszánszukat éli a kerti sütögetők ezen ága.
A használatához viszont elengedhetetlen néhány segédeszköz, így az alábbi bejegyzésben megnézzük, milyen kemencetartozékokat érdemes beszerezned, ha Te is szeretnél egy ilyen sütőalkalmatosságot a kertedbe.

2021. 07. 05. 10:00:00

Ebben a bejegyzésben a MEATER vezeték nélküli okos maghőmérő lesz a középpontban. Amikor elterjedtek az okostelefonok, alapjaiban változtatták meg a mindennapi szokásainkat és a környezetünkben lévő berendezésekkel szemben támasztott elvárásainkat is. Korábban sokaknak egy távirányítós redőny is high tech újításnak tűnt, ma pedig már arra sem kapjuk fel a fejünket, ha valaki telefonnal irányítja az otthoni légkondit az irodából, vagy ha hangvezérléssel kapcsolja le a lámpát. 
Szóval lássuk be, bőven van miért imádnunk ezt a fejlődéssel teli évszázadot, ami immár a konyhában is kezdi a térhódítását. Ennek eredménye a MEATER vezeték nélküli okos maghőmérő is, amivel sokkal könnyebb lesz a sütés, mint eddig bármikor.

2021. 06. 28. 10:00:00
Ebben a bejegyzésben a különböző kiegészítőket, többek között a Broil King infra oldalégőt vesszük górcső alá. A grillezésre mindenki másként tekint. Vannak, akiknek ez egy szabadtéri tevékenység csupán, vannak, akik a társaság miatt kedvelik, és szép számmal találunk olyanokat is, akiknek egy komoly hobbivá nőtte ki magát a kerti sütögetés. Ők azok, akik professzionális szintre emelik a grillezést, folyamatosan tökéletesítgetik a receptjeiket, mindenkit lenyűgözve maguk körül az elkészült finomságokkal.
Ha Te is az utóbbi csoportba tartozol, vagy szeretnél további ismereteket szerezni a grillsütők világáról, olvass tovább, hogy megtudd, mire jó a grillkesztyű, a jég grillkefe, a grillkosár vagy a Broil King infra oldalégő.
2021. 06. 21. 10:00:00

Süt a nap, csiripelnek a madarak, melegszik a tavak vize, rövidülnek a szoknyák, és valahogy mindannyian érezzük, hogy a nyár szinte ránk rúgta az ajtót, olyan hirtelenséggel érkezett. Ennek örömére a legtöbb gyártó is igyekszik minél jobb újdonságokkal előrukkolni a nyári szezonra. Ilyenek például az új OFYR kiegészítők.
Lássuk tehát, mik azok a frissítések, amivel abszolút fel tudod dobni a nyári grillpartikat, ha már van egy OFYR grill a kertben!

2021. 05. 24. 10:00:00

A grillezést a legtöbb esetben közösségi tevékenységként űzzük, családi összejöveteleket, baráti találkozókat szervezünk köré. Emiatt is olyan kellemetlen, mikor hiába a rengeteg előkészület, valami aprócska mozzanat keresztülhúzza a számításainkat, és lőttek a kerti grill terveknek. Éppen ezért felsorolunk most néhányat, hogy ne ess bele ezekbe a hibákba, és ne vesszen kárba a sok szervezés.

2021. 05. 10. 10:00:00

Ha grillezésről van szó, a legtöbb embernek a ropogósra sült húsok és a füstös ízek jutnak az eszébe, és csak sokadik gondolat az, hogy zöldségeket grillezzünk. Pedig ez nem csak vegánoknak való úri huncutság, kifejezetten ízletes zöldséges fogásokat lehet összedobni a kerti sütögetések során egy grilltálca segítségével. Persze ennek is megvan a maga technikája, ezt fogjuk részletezni ebben a bejegyzésben.

2021. 05. 03. 10:00:00

Közeleg a nyár, de a hőmérséklet egy-egy napon már most is olyan, hogy megengedhetünk magunknak egy étkezést a szabadban. Sokan vannak, akik bevált recept alapján dolgoznak, de szép számmal akadnak kísérletező kedvűek, és olyanok is, akik még a kerti sütögetésben kezdőként keresgélnek grillpác receptek után. Nekik mutatunk néhány kipróbált összeállítást, amivel garantáltan elvarázsolhatják a vendégeiket.

Keresés