Haladó Workshop & Vásár

 

HALADÓ GRILL WORKSHOP & VÁSÁR

Tanuld meg profin használni a grillsütőd & kóstolj grill & BBQ gourmet finomságokat

 

Kinek ajánljuk?

Haladó tanfolyamaink kétféle tematikával indulnak:

1. Válassz a "HALADÓ GRILL WORKSHOP" megnevezésű események közül, ha a grillsütő begyújtása már nem okoz problémát, de úgy gondolod, hogy a sütési technikákról van még mit elsajátítanod. Ezen a workshopunkon profi grillmester vezetésével Te magad készítheted el, eddigi életed minden bizonnyal legjobb BBQ oldalasát és porchettáját!

2. Válassz a "GOURMET GRILL & BBQ KÓSTOLÓ ÉS TRÉNING" megnevezésű események közül, ha inkább a kóstolásra helyeznéd a fókuszt, és igazi gourmet különlegességekkel kényeztetnéd ízlelőbimbóidat, miközben profi grillmesterünktől hasznos tippeket és trükköket is lehetőséged lesz elsajátítani az elkészítési folyamat bemutatása során.

 
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!
 

Mi a haladó workshop menete?

HALADÓ GRILL WORKSHOP
Ezen a workshopon rád is felkerül a kötény, és bevetheted magad a barbecue készítés igazi élvezetébe. Udvarunkon a Broil King gázgrillek és faszenes kamadók széles arzenálja rád vár, Te pedig kiválaszthatod, hogy melyik típusú sütőn szeretnéd elkészíteni életed sültjét! Czinege Tamás, a Gastro-Hack grillmestere a résztvevőkkel a tökéletes BBQ sertésoldal sütésének féltve őrzött technikáját osztja meg. Emellett közösen készítünk egy porchettát, melyből minden résztvevő elfogyaszthatja vagy hazaviheti saját részét. A fő fogásokat természetes változatos köretekkel egészítjük ki.
A workshop végén az elkészült húsokat és köretet haza is viheted, így a szerzett élményeid mellett a kész ételeket is büszkén oszthatod meg családoddal, barátaiddal.

 

GOURMET GRILL&BBQ KÓSTOLÓ ÉS TRÉNING
Ezen a workshopon várunk, ha rajongsz a különleges grill & BBQ fogásokért és igazi nagyétkű húsimádó vagy. 24 órás Greater Omaha marhaszegy, 24 órás USA marhaoldalas, BBQ pulled pork, BBQ sertés oldalas, marinált ázsiai császár és steakvariációk elkészítését követheted figyelemmel különféle gázos, faszenes és digitális grilleken. Czinege Tamás beavat az elkészítés fortélyaiba, és akár magad is bekapcsolódhatsz egy-egy munkafolyamatba.
Az esemény megkoronázásaképp az elkészült falatokat mind el kell fogyasztani, így mindenképp üres hassal érkezz!

 

Mi az, amit megtanítunk Neked?

- grillsütők és eszközök alapismerete azok működési elvei
- begyújtás és előkészítés a sütésre
- alapanyag előkészítési ismeretek
- sütési technikák ismertetése és bemutatása
- megfelelő alapanyag kiválasztása felhasználás szerin
- húsok előkészítése, formázása, trimmelése
- pácolás, injektálás, fűszerezés, rubozás
- tűz és hő management
- füst és füstölés, illetve azok technikái, fajtái és lehetőségei
- kontrolált sütés
- bark építés, mopping, glazing, azaz minden, ami szükséges a tökéletes végeredményhez
- húsok készültségének ellenőrzése, szükség esetén csomagolás
- kóstolás és pihentetés időzítési lehetőségei

 

Következő időpontok:

-   július 9. 9:45-16:00

-   szeptember 12. 8:45-17:00

-   október 10. 9:45-16:00

-   november 28. 8:45-17:00

-   december 17. 9:45-16:00

Haladó workshopunkon a helyek limitáltak, egy-egy alkalomra maximum 15 fő számára tudjuk biztosítani a részvételt.

 
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!
 

Kedvezményes grill vásár

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN: A RENDEZVÉNYEN KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGGEL VÁRUNK!


A workshop résztvevői számára sehol máshol nem elérhető, különleges akciós ajánlatokat állítottunk össze. Így, akár grillsütő vásárláson töröd a fejed, akár csak néhány eszközök vagy kiegészítő hiányzik a saját arzenálodból, mindenképpen megéri eljönni, hiszen remek ajánlatok közül válogathatsz. Szakértőink segítenek eligazodni bemutatótermünk széles kínálatában, ahol minden grilles terméket élőben is megtekinthetsz, és meg is vásárolhatsz.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Rendezés: