Menü

Italkero - Dolce Vita LightFire - Automata vezérléssel

Gyártó cikkszám: LF12A1
Cikkszám: LF12A1
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Gyártó: Italkero

A világhírű olasz Italkero - Fracisco Gomez Paz által tervezett Dolce Vita kültéri fűtőegysége egy stílusos lámpával kombinálható szemet gyönyörködtető teraszmelegítő. Formavilága kiválóan illeszkedik a modern vonalvezetésű kerti bútorokhoz. Terasza így minden évszakban kellemesen meleg, stílusos és hívogató lesz.  

Leírás és Paraméterek

A Dolce Vita egy stílusos világítótesttel kombinálható teraszmelegítő. Formavilága kiválóan illeszkedik a modern vonalvezetésű kerti bútorokhoz. Terasza így minden évszakban kellemesen meleg, stílusos és hívogató lesz.  

A teraszmelegítő üvegfelülete mögötti 110 cm magasságú látható láng sugározza a hőt, melyet a formatervezett rozsdamentes acél váz tesz egyedivé.

A Dolce Vita LightFire terasz-melegítőbe szerelhető LED világítás tölthető akkumulátorával a kert vagy a terasz bármely részére eljuttatja a fényt.

A Dolcevita teraszmelegítő egyedi, Lightfire Energy változata is rendelhető, melyet speciális, úgynevezett  Seebeck Effect-tel láttak el, melynek lényege, hogy a lángok által generált hőenergiát a készülék elektromos energiává alakítja.

A teraszmelegítő szélálló, billenésgátlóval és ionizációs lángőrzéssel látták el.

A Dolce Vita teraszmelegítőhöz rendelhető könyöklő asztal. Felszerelhető kerekekkel (opcionális), gázpalack rögzítő szíjjal kerül kiszállításra. Propán, vagy Propán-bután gázzal üzemeltethető.

A Dolce Vita kizárólag kültérben használható megfelelő terasz magasság mellett. Az alábbi ábra a Dolce Vita méreteit mutatja:

 


Jellemzők:

  • A látható lángot övező üveg körül sugárzó hő alakul ki

  • Intelligens működés, strukturált, stabil inox szerkezet. Az üveg tökéletesen védi a lángot

  • Karcmentes szerkezete hosszú ideig szép megjelenést biztosít

  • Hagyományos gázpalackkal működik, ezért használata igen egyszerű

  • Ha opcióként LED szettet vásárol hozzá, akkor gyönyörűen megvilágítja környezetét  

  •  

Formavédelem:

U.S. PATENT NO. US D688,360 S 

EUROPEAN PATENT 001732728-0001 - 0002 

CHINESE PATENT ZL201030702775.6

Teljesítménye 12 KW
Súlya 41,5 Kg

Youtube videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 16.
Nagyon örülök neki, hogy a Lightfire teraszmelegítőt választottam. Személyes tapasztalatunk az, hogy nagyon sokáig tudjuk használni a teraszunkat annak ellenére, hogy egyre hidegebb van. Köszönjük, hogy ajánlottad, nagyszerű szakember vagy.

Keresés