Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

kert

kert

2022. 07. 18. 10:00:00

A Broil King - Signet 390 gázgrill az idei év egyik újdonsága a gyártótól. Családok számára ideális választás, hiszen a méreteinek és kiegészítőinek köszönhetően minden igényt ki tud elégíteni, ami egy hétvégi grillezés során felmerülhet. Olyan érzést kelthet a szakácsban, mintha tényleg az egész konyhát sikerült volna szabadtérre telepíteni, ráadásul az a konyha, amennyiben a helyzet úgy kívánja, könnyűszerrel átmozdítható a kert bármely másik pontjára. 
Lássuk tehát, milyen kellemes meglepetések várnak a Broil King - Signet 390 tulajdonosokra!

2022. 03. 07. 10:00:00

A Masterbuilt grilleket azoknak találták ki, akik nem elégednek meg azzal, ha csupán a párjukkal kettesben grillezhetnek, hanem szeretik az egész baráti társaságot vagy a szomszédságot is vendégül látni.
A következő bejegyzésben bemutatunk neked egy olyan faszenes grillsütőt, ami kiválóan alkalmas nagyszabású kerti partik megtartásához is, és roppant egyszerűen kezelhető, így nagyon könnyen a társaság kedvencévé válik. Lássuk tehát, mit tudnak a Masterbuilt grillsütők.

2022. 02. 28. 10:00:00

Ahogy jönnek a kellemesebb, napsütéses idők, egyre többen vágyódunk ki a szabadba, hogy alkothassunk valamit, és ehhez nincs is másra szükség, csak egy jó receptre, egy megbízható kemencére és egy minőségi pizzalapátra. Ha bármelyik is hiányzik a repertoárodból, érdemes továbbolvasni, hogy megtudd, milyen eszközökkel lehet a legkényelmesebben nekiállni a hétvégi pizzasütögetésnek.

2022. 01. 24. 10:00:00

A kerti kemencés ételek említésekor a legtöbbeknek a friss és ropogós kenyér az, ami eszébe jut, pedig ennél sokkal többrétű a felhasználása ezeknek a remek eszközöknek.
Amennyiben gondolkoztál már azon, hogy beszerezz vagy építtess egy kemencét, de még nem vagy benne biztos, hogy maximálisan ki tudnád használni az általa nyújtott lehetőségeket, akkor ebben a cikkben eloszlatjuk a kételyeidet. Olvashatsz továbbá néhány receptet is, amikkel érdemes lehet felavatni az új kerti sütögetődet.

2021. 12. 13. 10:00:00

Az adventi forgatagok hangulatát a kertünkben is könnyűszerrel átélhetjük, hiszen a vásári finomságok zöme és a téli italok grillen egyaránt elkészíthetőek. A vírus újabb térnyerése miatt egyre több helyen kérdőjelessé válik, hogy megtarthatják-e az adventi vásárokat, de ez nem jelenti azt, hogy neked le kellene mondanod erről a varázslatos élményről, amit ez az ünnepi időszak kínál.
Tedd meghitté az adventet, és teremtsd meg az atmoszférát a saját udvarodban a szeretteid körében, mi pedig adunk ehhez néhány receptet, hogy minél nagyobb legyen az élmény.

2021. 11. 29. 10:00:00

Az ősz már nem éppen az az időszak, amiről automatikusan a kerti partik jutnak az ember eszébe, de ezen a tézisen az Ofyr Tabl’O - asztali grill még sokat változtathat. A teraszokra ugyanis - a megfelelő előkészületek mellett - a hidegebb időszakokban is nagyon kellemes lehet kiülni, akár egy remek őszi grillpartit is lehet rendezni ilyenkor.
Lássuk tehát, miről érdemes gondoskodnod az őszi estékre, és mivel tudja emelni ezen alkalmak fényét az Ofyr Tabl’O.

2021. 11. 15. 10:00:00

A következő cikkünkben az Alfa Forni kemencék elengedhetetlen kiegészítőiről lesz szó. Megtudhatod, milyen eszközöket érdemes még beszerezned, ha maximálisan ki szeretnéd használni az Alfa Forni kemencédet hamisítatlan olasz pizzákhoz, egyéb tésztafélékhez és húsételekhez egyaránt.
Nem árt persze gondoskodnod a saját védelmedről és a kemence tisztán tartásáról sem. Lássuk tehát, mikre lesz mindehhez szükséged!

2021. 11. 08. 10:00:00

Ebben a bejegyzésben az OFYR Classic Storage hasznát vesszük górcső alá. 10-15 évvel ezelőtt, amikor még nem voltak annyira elterjedtek hazánkban a grillek és füstölők, nem sok elvárás volt a kerti sütögetőkkel szemben. Legyen rajta rács, meg benne hely a szénnek.
Mára azonban ennek is külön kultúrája lett. Mindenki más miatt szereti a saját kerti tűzhelyét, és más-más okokból tették le pont az adott típus mellett a voksukat. Egyesek számára a méret a lényeg, másoknak a füst tökéletes áramlása a cél, megint mások pedig a stílust és a hangulatot helyezik mindenek elé.
Amennyiben az utóbbi csoportba tartozol, hasznos lesz számodra az alábbi cikk, hiszen bemutatjuk benne az OFYR Classic Storage tűzhelyét és leírjuk, hogyan kell első alkalommal beüzemelni.

2021. 09. 27. 10:00:00

A kerti sütögetőhely vagy konyha kialakításakor igyekszünk megteremteni egy egységes hangulatot is. Fontos, hogy a berendezések és kiegészítők is passzoljanak egymáshoz, és illeszkedjenek a környezetbe, hiszen főzni is könnyebb egy rendezett és szép helyen, mint az összevisszaságban. Az Ofyr wood storage remek harmóniát tud teremteni a már meglévő Ofyr tűzhelyeddel is, de önálló kerti bútorelemként is tökéletesen megállja a helyét.
Lássuk tehát, miben is tud neked és a kertednek pluszt nyújtani az Ofyr fatárolója!

2021. 07. 12. 10:00:00

Amikor a grillsütők között válogatunk, sokszor az okozza a legnagyobb dilemmát, hogy mégis milyen környezetbe kellene őket elképzelni. Márpedig, ha még a helyszín kialakítása előtt vagyunk, számtalan lehetőség áll előttünk és csak a fantáziánk szabhat határt. De a bőség is zavaró tényező lehet, éppen ezért készítettünk egy összeállítást kerti sütögető ötletekkel, hátha segíthetünk megálmodni a nyári konyha egyes elemeinek elrendezését.
Az alábbi ötletek megvalósításához javarészt jól felszerelt, magas minőségű, beépíthető gázgrillek közül érdemes választani, hiszen ebben az esetben hosszú távra tervezünk. Ilyenkor kimondottan kellemetlen tud lenni, ha 1-2 szezonon belül derül ki, hogy a választott sütő jóval kevesebbre képes, mint amit elvártunk volna tőle.

Keresés