Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek segítik a weboldal működését. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelvek értelmében.

Menü

Pizza készítés mesterfokon - Grill oktatás és élményvacsora - 2024. április 26. Péntek (13:00-16:00-ig)

Ár:
25.000 Ft (19.685 Ft + ÁFA)
Menny.:
Gyártó cikkszám: GROKTAT113.1
Cikkszám: GROKTAT113.1
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: H2G Grilliskola
Szerezhető hűségpontok: 13

Az esemény időtartama: 13:00-16:00
Helyszín: 2096 Üröm Kőbánya utca 16.

#grill oktatás #h2ggrilliskola #h2g

Leírás és Paraméterek

Liszt, víz, só, élesztő és 450fok

A pizza készítése egyszerű, mégis összetett feladat.
A kiváló pizza titka nem csak a jól elkészített tésztán múlik, hanem a sütés folyamatán és a sütőeszközön is.
Profi grillséfünk a fatüzelésű  Alfa Forni kemence funkcióinak tökéletes ismeretével megtanítja, hogyan készítsd el a kiváló Nápolyi típusú pizzát otthonodban.

A kurzus folyamán együtt elkészítjük a fantasztikus alaptésztát, ( melyből a kurzus végén haza is vihetsz )  majd a feltétek elhelyezése után a kemencében megsütheted a kívül ropogós, belül puha pizzát.

Eközben információt kapsz arról, miért az egyik legfontosabb tényező a sütőtér hőmérséklete és páratartalma, mit jelent a sütés közbeni hőátadás, megtanítjuk az eszköz karbantartását és tisztítását.

A kb 16 cm-es pizzák típusa:

  1. Klasszikus Margherita pizza
  2. Csípős olasz szalámis
  3. Gourmet pizza Körtével, rukkolával, dióval és gorgonzolával

Mindezek mellé alkoholmentes italokat és 1-1 pohár prosecco-t kínálunk
Az eszköz, amin az oktatás ideje alatt a sütési technikát elsajátíthatod:

Alfa Forni kemence

Az oktatás időpontja:

2024. április 26. 13:00-16:00-ig

Grillmester:

Billege András

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés