Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

recept

recept

2022. 06. 20. 10:00:00

A Kamado Joe csirkesütő sok mindent egyszerűbbé tesz, ha egy baromfi elkészítéséről van szó. Ennek a segítségével olyan sörös csirkét lehet készíteni a grillen, hogy még annak is összefut a nyál a szájában, aki csak elautózik a kert mellett.
Szeretnél Te is szert tenni ilyen képességekre? Akkor olvass tovább, és kapsz egy kipróbált sörös csirke receptet, valamint megtudhatod, mennyi pluszt tud adni egy speciálisan csirkékhez tervezett sütőeszköz.

2022. 05. 30. 10:00:00

A maghőmérő használata számos ételtípusnál megmentheti az eredményeket. Ahhoz, hogy biztosan a lehető legjobb verzióját készíthesd el az általad választott ételnek, nagyon fontos, hogy olyan hőmérsékletig vidd el a hőkezelést, ami szükséges. Se többet, se kevesebbet ne kapjon. Ezek a hőmérsékleti tartományok bármilyen ételről kikereshetők, de a kivitelezéshez szükséged lesz egy megbízható és jól használható maghőmérőre.
A következő bejegyzésben megmutatjuk, hogy mire és hogyan is érdemes használni ezeket a remek eszközöket, ha nem akarsz pórul járni főzés közben. 

2022. 05. 23. 10:00:00

A Regal grillek színteret adnak annak, hogy a húspogácsák ne csak megsüljenek, csupán jók legyenek, hanem egyenesen tökéletesen készüljenek el. A hamburger készítése már szinte rutinszerűen megy a legtöbb grillezni szerető szakácsnak, de a következő bejegyzésben adunk neked néhány elkészítési trükköt, tanácsot, hogy megalkothasd a legjobb receptet, amivel lenyűgözheted a vendégeidet és a szeretteidet. Lássuk tehát, hogy miként készül a legínycsiklandóbb hamburger!

2022. 04. 18. 10:00:00

A paella receptek elég sok ponton el tudnak térni egymástól, de alapvetően mégiscsak ugyanarról az ételről beszélünk. A következő bejegyzésben megnézzük, mik azok a jellemzők és sajátosságok, amikkel mindenképpen rendelkeznie kell a fazék tartalmának, ha paellának szeretnéd nevezni, és hogy hogyan és miben érdemes ezeket elkészíteni.
Ha téged is foglalkoztat a téma, de eddig nem mertél belevágni, akkor érdemes továbbolvasni, meglátod majd, hogy a paella bonyolultsága egyáltalán nem az elkészítésében rejlik.

2022. 03. 28. 10:00:00

A jó bélszín steak elkészítéséhez tulajdonképpen nem kell rakétatudósnak lenni, de nem árt, ha fel vagy vértezve néhány alapvető ismerettel, amik segíthetnek abban, hogy akár az első steak sütése is zökkenőmentesen mehessen.
A következő bejegyzésben megismertetünk téged a bélszín sütés rejtelmeivel, és végigvezetünk a legfontosabb lépéseken is, hogy a tányérodon látható végeredményt igazi győzelemként élhesd meg.

2022. 03. 07. 10:00:00

A Masterbuilt grilleket azoknak találták ki, akik nem elégednek meg azzal, ha csupán a párjukkal kettesben grillezhetnek, hanem szeretik az egész baráti társaságot vagy a szomszédságot is vendégül látni.
A következő bejegyzésben bemutatunk neked egy olyan faszenes grillsütőt, ami kiválóan alkalmas nagyszabású kerti partik megtartásához is, és roppant egyszerűen kezelhető, így nagyon könnyen a társaság kedvencévé válik. Lássuk tehát, mit tudnak a Masterbuilt grillsütők.

2022. 02. 28. 10:00:00

Ahogy jönnek a kellemesebb, napsütéses idők, egyre többen vágyódunk ki a szabadba, hogy alkothassunk valamit, és ehhez nincs is másra szükség, csak egy jó receptre, egy megbízható kemencére és egy minőségi pizzalapátra. Ha bármelyik is hiányzik a repertoárodból, érdemes továbbolvasni, hogy megtudd, milyen eszközökkel lehet a legkényelmesebben nekiállni a hétvégi pizzasütögetésnek.

2022. 02. 21. 10:00:00

A marha steaket nem véletlenül övezi hatalmas rajongás a húsevők és a grillezők körében is. Az elkészítési módok ugyan különbözőek lehetnek, de az biztos, hogy egy jól elkészített steak igazi kulináris élményt tud biztosítani.
Nézzük meg tehát, mi is a titka a jó elkészítésnek, hogyan érdemes nekiállni, mire kell odafigyelni a sütés közben, és hogy mit ne felejts el a sütés után!

2022. 01. 17. 00:00:00

Az, hogy ténylegesen mi nevezhető olasz pizzatésztának, nagyon komoly szabályozás alá esik, aminek a feltételeit nem máshol lehet olvasni, mint az AVPN, azaz az Associazione Verace Pizza Napoletana leírásaiban. Természetesen nem csupán egyféle tésztával készülhet az olasz pizza. Létezik a Nápoly környékéről származó, kívül nagy karimával rendelkező, középen pedig igen vékony típus, de tőlük északabbra, Róma környékén már teljesen mást tartanak “eredeti olasz pizzának”.
A következő cikkben megosztunk veled néhány tippet, amit feltétlenül érdemes megfogadni, ha olasz pizzát szeretnél sütni a kemencében.

2022. 01. 10. 10:00:00

Eljött az újév, és ilyenkor sokan jutnak arra a döntésre, hogy életmódot kellene váltani, és valamilyen újítást visznek be az életükbe. Ha Te is azok közé tartozol, akik az év végi számvetéskor arra jutottak, hogy ideje valamin változtatni, most pedig tanácstalanul állsz, hogy megtarthatod-e az eddigi szenvedélyedet vagy a grillételeknek is búcsút kell inteni, akkor ez a bejegyzés neked született.
A következő sorokban leírjuk, mi fán terem a paleo étrend, s hogy milyen változtatásokat kell eszközölni a hétvégi grillmenün, ha szeretnéd betartani az új életmód szabályait, de nem akarsz lemondani a korábbi szenvedélyedről, a füstös ízvilágú ételekről sem.

Keresés