Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

terasz

terasz

2022. 09. 05. 10:00:00

A kerti pizzakemencék rengeteg örömteli élményt tudnak varázsolni az egész családnak, hiszen mi is hozhatná jobban össze a rokonságot, mint egy közös étkezés? Ezt sokan megoldják éttermekben, de az igazán hangulatos és felszabadult élményt inkább a kerti sütögetés fogja megadni. Lássuk tehát, hogy miben tud hozzájárulni a család életéhez egy kerti pizzakemence.

2021. 11. 15. 10:00:00

A következő cikkünkben az Alfa Forni kemencék elengedhetetlen kiegészítőiről lesz szó. Megtudhatod, milyen eszközöket érdemes még beszerezned, ha maximálisan ki szeretnéd használni az Alfa Forni kemencédet hamisítatlan olasz pizzákhoz, egyéb tésztafélékhez és húsételekhez egyaránt.
Nem árt persze gondoskodnod a saját védelmedről és a kemence tisztán tartásáról sem. Lássuk tehát, mikre lesz mindehhez szükséged!

2021. 08. 16. 10:00:00
Ebben a cikkben megmutatjuk, a teraszra megvehető grillek választékát. A nyár végi és kora őszi délutánok kiváló alkalmat adnak arra, hogy kiüljünk a teraszra és élvezzük a nyár utolsó napsugarait, a kellemes levegőt és végignézzük, ahogy az első sárguló levelek lehullanak a fákról. Ilyenkor már nincs túl meleg ahhoz sem, hogy egy családi vagy baráti összejövetelt a szabad ég alatt tartsunk, de még pont jó az idő ahhoz, hogy éjszakába nyúlóan tudjunk beszélgetni a friss levegőn és akár a vacsoránkat is ott költsük el.
A következő cikkben tehát megnézzük, melyek azok a grillek, amik kis méretüknek köszönhetően bármelyik teraszon kényelmesen elférnek, és ennek köszönhetően egy nagyon hangulatos estet lehet velük csapni.
2021. 06. 14. 10:00:00

Attól függetlenül, hogy egy gyártó elért egy egészen egyedi minőségbeli színvonalat, a fejlesztések sohasem állhatnak meg. Mindig lesz még egy kis plusz, amit meg lehet reformálni vagy hozzá lehet tenni az eddigiekhez. Ebben az esetben a Broil King által készített új Baron gázgrillek kerülnek górcső alá, hogy megvizsgáljuk, milyen változtatásokat vittek véghez, mik azok a pontok, ahol úgy érezték, ki tudnak hozni még többet is az amúgy is kiemelkedő grillsütőkből.

2021. 05. 24. 10:00:00

A grillezést a legtöbb esetben közösségi tevékenységként űzzük, családi összejöveteleket, baráti találkozókat szervezünk köré. Emiatt is olyan kellemetlen, mikor hiába a rengeteg előkészület, valami aprócska mozzanat keresztülhúzza a számításainkat, és lőttek a kerti grill terveknek. Éppen ezért felsorolunk most néhányat, hogy ne ess bele ezekbe a hibákba, és ne vesszen kárba a sok szervezés.

2021. 04. 19. 10:00:00

Ebben a bejegyzésben az OFYR Island 100 lesz a középpontban. Ahogy a legtöbb grillcsaládnak, úgy az OFYR-nek is megvannak a rá jellemző stílusjegyei. Jelen esetben ezek olyannyira hangsúlyosak, hogy kilométeres távolságból megmondható, hogy erről a márkáról van szó. A formavilág és a felhasznált anyagok is mind-mind modern stílust képviselnek. A legnagyobb hangsúly a Corten acélon van, ami a külső megjelenést annyira megkülönbözteti az egyéb kerti sütögetőktől.

2021. 03. 15. 10:00:00

A Broil King Built-in beépíthető grillek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a nyári sütés-főzést ne egy pokolként éld meg a konyhában. A melegebb időszakban az étkezések sokkal jobban esnek a szabadban. Friss levegő, zöld fű, kényelmes kerti bútorok, finom ételek. Ennél jobbat kívánni is alig lehet. 
A rendszeres kerti sütögetés mellett viszont hamar elunhatod, hogy minden alkalommal hosszas előkészületeket kell tenni, aminek során úgy érezheted, hogy - kis túlzással - a fél konyhát átmozgattad a kertbe, aztán vissza. Ennek viszont egyszerűen elejét veheted egy meggondoltan kialakított nyári konyhával.
Egy kerti konyha neked is nagy segítség lehet, ha szeretnéd, hogy a kinti sütögetések alkalmával minden dinamikusan menjen, könnyűszerrel előkészülhess és hamar nekikezdhess az ételek elkészítésének. Ha már a grill jobbra-balra tologatását is unod, vagy csak szeretnél egy stabilan lehelyezett megoldást a sütéshez, a kínálatunkban több beépíthető grill is kapható.

2020. 06. 22. 10:00:00

A nyár beköszöntével eljött a sütögetések időszaka is. Azonban ha még nincs a kertedben semmiféle sütögető, akkor kissé bajban érezheted magad, hogy mi lehet az ideális választás. Erre viszont nincs egyetemleges válasz, hiszen mindenkinek más a tökéletes, van, akinek a kemence, van akinek a grillsütő és van, akinek egy téglából gyorsan kirakott tűzrakó hely is tökéletesen megfelel. De honnan tudhatod, hogy számodra mi a tökéletes megoldás? Erre nagyon egyszerű lesz a válasz, amint néhány fontos szempontot alaposan átgondolsz.

2020. 03. 02. 10:00:00
A tavasz közeledtével egyre jobban melegszenek a nappalok, azonban az esték továbbra is kissé hűvösek maradnak. Ilyen időben sokan elgondolkozunk, hogy bár a napközbeni hőmérséklet tökéletesen alkalmas arra, hogy egy kerti partit szervezzünk, azonban a késő délutáni hűvös már kevésbé megfelelő erre. Szerencsére a problémára létezik már tökéletes megoldás, ami nem más, mint a kültéri fűtés teraszmelegítők segítségével.

Keresés