Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2023. 03. 13. 10:00:00

A Jerk fűszerkeverék egyike azoknak, amik a világ más tájainak ízét tudják elhozni az otthonodba a grillsütő rácsain keresztül. A fűszerezéssel olyan változásokat tudunk elérni az ételek ízében, ami teljesen átírja a róluk alkotott képet. A használatuk azonban megkívánja az odafigyelő és/vagy rutinos hozzáállást, hiszen nemcsak feljavítani lehet az ételeket a fűszerek erejével, hanem menthetetlenül elrontani is. 

2023. 03. 06. 10:00:00

Az Alfa Forni kemence nagy segítség lehet pizza sütésekor, kerti partikon és akár a mindennapok során is, ha megfelelően felkészült vagy a témában és rendelkezel a hozzá való kiegészítőkkel. Egy jól méretezett kemence nemcsak egy család igényeit tudja kielégíteni, hanem akár egy nagyobb társaság is jóllakatható általa. A következő cikkben pedig megmutatjuk, milyen eszközökkel lehet kihozni a maximumot a pizzasütő kemencédből.

2023. 02. 27. 10:00:00
The Bastard grillek, ennél beszédesebb nevet aligha adhattak volna a kamado típusú grillsütők fenegyerekeinek. Ezek a grillek ugyanis már megjelenésükben is sugároznak egyfajta férfias erőt, ami azt az érzetet kelti: nincs legyőzhetetlen akadály. Hiába hasonlítanak a kamadók egymásra, ezeket a modelleket azonnal kiszúrhatod közülük, hiszen színviláguk és a kiegészítő kínálatuk is egészen egyedivé teszi őket.
A The Bastard grillekről tehát érdemes beszélni, a következő cikkben pedig nagyobb betekintést kaphatsz a kínálatukba.
2023. 02. 20. 10:00:00
A kemencébe való edények kimondottan sokszínűvé tudják tenni a kemence használatát. Ha szeretnél továbblépni a pizzakészítésnél, de még nem tudod, hogy mire is lehetsz képes a kerti kemencéddel, akkor érdemes elgondolkodni a kemencés kiegészítők beszerzésén.
Ezekkel számos újdonságot ki tudsz majd próbálni, a nyári időszakban pedig kifejezetten hasznos lesz, amikor a meleg időjárás miatt nem akarod tovább fűteni a főzéssel a lakást. Úgy érezheted általuk, mintha a komplett konyhát szabadtérre tudnád költöztetni, annyiféle ételt el tudsz majd készíteni a kemencében.
2023. 02. 13. 00:00:00
A grillkiegészítők olyan színessé tudják tenni a grillezést, hogy biztos lehetsz benne, soha nem unjátok meg a kerti sütögetést. Arról nem is beszélve, hogy a meleg nyári időkben lehetővé teszik azt is, hogy úgy érezzétek, mintha az egész konnyát ki tudtátok volna telepíteni kültérre, hogy ne kelljen a lakást bemelegíteni a rendszeres sütéssel-főzéssel.
A grillkiegészítők skálája ráadásul annyira széles, hogy szinte lehetetlen mindent felsorolni közülük, de ha egyszer elkezded őket kipróbálni, biztosan előtör belőled a kísérletező éned, hogy újabb és újabb darabokkal próbálkozz majd.
2023. 02. 06. 10:00:00

A gázos grillsütő kezdők és profik számára is olyan felhasználói élményt tud nyújtani, ami miatt amikor csak tehetik, inkább a rácsokon készítenék el a családi ebédet. A kezdők olyan könnyítésekkel szembesülhetnek, mint a gombnyomással történő begyújtás, a haladók pedig a számtalan kiegészítő lehetőségben tudják örömüket lelni. Bármilyen szinten is legyél éppen a grillszakácsok között, a gázos grillsütők kínálatában Te is biztosan megtalálod a számodra ideális modellt.

2023. 01. 30. 10:00:00
A grill fűszerkeverékek rengeteget tudnak segíteni abban, hogy egy natúr húsból ízletes fogás lehessen. A legtöbb tengerentúli filmben megjelenik a grillező családfő képe, aki a kerti parti keretein belül ízletesebbnél ízletesebb harapnivalókat kínál fel a vendégek számára.
Tájegységtől függ, hogy milyen ételtípusokat sütögetnek. Van, ahol a kolbász- és virslifélék élveznek előnyt, vannak helyek, ahol a hamburger húspogácsák hódítanak, és persze nem szabad megfeledkeznünk a barbecue fogások hazájáról, Texasról sem. De mindez már a Te otthonodban is bármikor elérhető.
2023. 01. 23. 10:00:00

A kerti gázgrill használata nagyon sok mindent le tud egyszerűsíteni. Azok számára, akik kezdőként vágnak neki a grillezés művészetének, nagyon sok segítséget tud nyújtani, ha egy olyan eszközzel veselkednek neki a számtalan elsajátítandó trükknek és műveletnek, ami jó pár folyamatot könnyebbé tesz.
Ha Te is most tervezel grillt választani a nyári szezonra, a következő cikkben adunk néhány szempontot, hogy mi alapján érdemes kiválasztani a tökéletes modellt, ami hosszú éveken keresztül tud majd segítségedre lenni a vendégek megörvendeztetésében.

2023. 01. 16. 10:00:00

Az otthoni pizzasütő kemence számos ponton tudja egyszerűbbé tenni az életünket, ha hagyjuk neki. Pizzát nagyon sok okból szoktunk enni. Be kell látni, hogy egy remek ételről beszélünk, ami olyan széleskörűen variálható, hogy szinte bárki számára tudunk ízletes fogást készíteni pillanatok alatt még akkor is, ha gyökeresen más az elképzelése, mint a többieknek. Az otthoni pizzasütő kemencék elterjedésének köszönhetően pedig már nem kell kompromisszumos megoldásokat sem elfogadnunk, bármikor képesek leszünk egy éttermi minőségű pizza összedobására.

2023. 01. 09. 10:00:00

Az öntöttvas grilltárcsa lassan legalább annyira népszerű lesz a magyar családok körében, akár a hagyományosnak mondható bográcsozás. Nem meglepő, hiszen egy nagyon könnyen kezelhető eszközről eszélünk, amit az ügyesebb és barkácsolást kedvelő férfiak akár otthon is könnyűszerrel el tudnak készíteni a megfelelő alapanyagok birtokában.
De persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy a boltban kapható, mérnökök által tervezett modellek, esetenként jobb anyaghasználattal vagy éppenséggel előnyösebb kialakítással rendelkezhetnek, mint a házilag készített társaik. 

Keresés