Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2022. 09. 26. 10:00:00

A Broil King grillek és kiegészítők hatalmas kínálatával látja el már évek óta megbízhatóan a világ számos országát. Széles választékuk kiterjed a grillezés szinte minden szegmensére, mondhatni megkerülhetetlenek ezen a piacon. Ezenfelül megbízható minőséget nyújtanak, nevük garantálja a tartósságot, a hozzáértést és a szakmai alázatot.
Nem véletlen hát, hogy webáruházunk kínálatában is egy igen markáns réteget képviselnek, hiszen ezeket a termékeket bátran tudjuk ajánlani mindenkinek kezdő szinttől a profi szakácsokig.

2022. 09. 19. 10:00:00

A The Bastard szénacél wokban igazán sok mindent el lehet készíteni. Sokan úgy tartják, hogy a nyárral együtt a grillezési szezon is véget ért, de azt kell, hogy mondjuk, nincs igazuk. Eljött az ősz, amikor végre már nincs túl meleg akkor sem, ha kinn állunk a napon, és nem kell magunkat elvetemültnek érezni amiatt, hogy képesek vagyunk akár órákat is a forró grill körül tölteni.
Szóval érdemes ilyen időkben is elővenni a kerti sütőket, és minél több újdonságot kipróbálni, ami illik akár a szezonhoz is. A következőkben mi is mutatunk Neked néhány tippet, amivel jobban boldogulsz majd a The Bastard szénacél wokkal.

2022. 09. 18. 22:54:41
Végre eljött a valódi nápolyi pizza ideje. Nem kell ma már óriási kemencét építeni. Elég egy Alfa Portable.
2022. 09. 12. 15:49:57
A grill és BBQ kedvelői érdekes programot választhattak maguknak a hétvégén. Most rendezték meg ugyanis az országos grill versenyt, amelynek része volt a steaksütés, a bbq oldalas elkészítése, részünkről pedig a marhaszegy és bemutatóként a pizza sütés is. A Grillplaza csapata a steaksütésben jeleskedett és a Kiváló nápolyi pizza mellett kötelezte el magát. Nézd meg, hogy hogyan készült az olasz pizza. Ha jó figyelsz, akkor ez alapján tökéleteset készíthetsz...
2022. 09. 12. 10:00:00

A The bastard urban medium grillsütők a gyártó közepes méretű grilljei közé tartoznak. Tehát vannak ennél jóval kisebb és jóval nagyobb modellek is, de vajon mire képes ez a típus, ami miatt érdemes őt választani, amikor egy kamado típusú grillsütő vásárlása előtt állunk? És milyen ételeket érdemes ősszel sütni a szabadban, ami még szezonális is? Ennek járunk utána a következő bejegyzésben.

2022. 09. 09. 15:29:12
Az őszi grillszezon kezdetén egyre több alkalommal van szükségünk a faszenes sütőnk, pizza-kemencénk, majd a kandallónk, cserépkályhánk, szabadtéri szalonnasütésünk farakásának begyújtására. Egy személyes sztori kapcsán kerültem kapcsolatba a világ egyik legegyszerűbb és egyben az egyik legnagyobb űrt kitöltő és leginnovatívabb megoldást kínáló elektromos tűzgyújtó eszköz gyártójával. A kerék után az egyik legjobb találmány kétségtelenül a LOOFTLIGHTER volt. 
2022. 09. 05. 10:00:00

A kerti pizzakemencék rengeteg örömteli élményt tudnak varázsolni az egész családnak, hiszen mi is hozhatná jobban össze a rokonságot, mint egy közös étkezés? Ezt sokan megoldják éttermekben, de az igazán hangulatos és felszabadult élményt inkább a kerti sütögetés fogja megadni. Lássuk tehát, hogy miben tud hozzájárulni a család életéhez egy kerti pizzakemence.

2022. 08. 29. 10:00:00

A Monarch grillek már abba a kategóriába esnek, amiken tényleg szinte bármit el tudsz készíteni. De hiába áll rendelkezésedre a kötetlen lehetőségek tárháza, ha egyszerűen kifogytál az ötletekből, és nem tudod, hogy mihez kezdj, a család pedig tanácstalanul tárja szét a kezét, hogy nekik mindegy, mi készül, a lényeg, hogy a végeredmény finom legyen.
Éppen ezért, hogy segítsünk Neked, összeállítottunk egy menüt a hétvégére, amit akár teljes egészében elkészíthetsz a grillsütőd segítségével a szabad ég alatt anélkül, hogy bemelegítenéd az egész lakást a főzés során.

2022. 08. 22. 10:00:00

Az őzgerinc forma egy nagyon hasznos tagja a konyhai kellékeknek, hiszen remek ételeket lehet benne készíteni, mégis egyre kevesebb háztartásban lehet találkozni vele. Előnyös tulajdonságait nemcsak húsfélék esetében tudod kihasználni, hanem süthetsz benne köreteket vagy akár édességeket, süteményeket is. A következő bejegyzésben mutatunk Neked néhány receptet, amit érdemes őzgerinc formában elkészíteni. Próbáld ki Te is mindet!

2022. 08. 15. 10:00:00

A BBQ fűszerkeverékek jelenléte már alapvető minden kerti partin, de nagy hasznukat tudod venni csak egy hétköznapi főzés során is. A grill és a barbecue szépen lassan általánossá vált a magyar családok kertjeiben, egyre többen sütögetnek a szabadnapjukon, hogy minél több időt tudjanak a szabad ég alatt a friss levegőn tölteni. Ez pedig, ha azzal a dologgal párosul, hogy mellette meg tudják örvendeztetni a szeretteiket egy finom étellel is, csak hab a tortán.
A finom ételekhez azonban fontos a jól eltalált fűszerezés is, amihez jó, ha van otthon egy jól megválasztott fűszerkeverék.

Keresés