Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2021. 04. 26. 10:00:00

Minőségi húst csak jó minőségű grillen lehet jól elkészíteni, ha valaki mást mond, az vagy hazudik, vagy téved. A fedő nélküli, nem szabályozható hőmérsékletű grillekkel nagyon jól lehet kolbászkákat vagy vékony hússzeleteket sütni, de valószínűleg már egy csontos csirkehús is kifog rajtuk, mert a külsejük megég, a csont mellett viszont nyers lesz a hús. Amilyen távol áll a Broil King Regal XL az imént említett grillsütőktől, legalább akkora a különbség egy darab wagyu hús és a boltban készen vásárolt grillkolbászok közt.
Ha ennek a felső kategóriás grillnek és prémium húsnak a találkozását hozzáértő kezekkel vezeted le, olyan gasztronómiai élményben lesz részed, amiről eddig csak álmodtál.

2021. 04. 19. 10:00:00

Ebben a bejegyzésben az OFYR Island 100 lesz a középpontban. Ahogy a legtöbb grillcsaládnak, úgy az OFYR-nek is megvannak a rá jellemző stílusjegyei. Jelen esetben ezek olyannyira hangsúlyosak, hogy kilométeres távolságból megmondható, hogy erről a márkáról van szó. A formavilág és a felhasznált anyagok is mind-mind modern stílust képviselnek. A legnagyobb hangsúly a Corten acélon van, ami a külső megjelenést annyira megkülönbözteti az egyéb kerti sütögetőktől.

2021. 04. 11. 10:00:00

A kerek grillrácsok többnyire a kis méretű kerti sütők védjegyei. Ezek helykihasználás szempontjából kimondottan praktikusak, de sajnos ez a sütőfelület méreteit és a süthető ételek mennyiségét tekintve is időnként kompromisszumokat kíván. Persze vannak technikák, amik segítségedre lehetnek abban, hogy véghez vigyél egy szinte lehetetlen küldetést. A csirke sütésének például - ha nem feltétel, hogy mindenképpen egyben kell maradnia - a kiterítés a legjobb módja. Lássuk ennek a menetét!

2021. 04. 04. 10:00:00

Mikor az első húsdarabot beleejtette az ősember a tűzbe, még nem is sejthette, mekkora lavinát fog elindítani ezzel. Azóta sokat finomult a technikánk, de a BBQ smoker használatáig még hosszú volt az út. Ma már tudjuk, hogy kismillióféle képpen lehet használni a tüzet arra, hogy ízletes ételeket készítsünk rajta.
Ennek a fejlődésnek a hozományaként jöttünk rá arra is, hogy a füstölt húsok mennyivel hosszabb ideig maradnak fogyaszthatóak amellett, hogy egy semmihez sem hasonlítható aromát kapnak, a füstölés pedig egy valódi művészetté fejlődött. 

2021. 03. 22. 10:00:00

Ha 15 évvel ezelőtt azt mondtad Magyarországon, hogy barbeque, a legtöbben azt gondolták, az valami finom szósz, amit a húsra kenhetsz, vagy kérheted a gyorsétteremben a sült krumpli mellé. Ma már viszont ennél sokkal felvilágosultabbak vagyunk ezzel a mesteri dologgal kapcsolatban, és olyan társakat is magunk mellé állíthatunk hozzá, mint a Broil King Pellet szmókerek. Mert a barbeque nem csupán egy szósz, nem egy darab paradicsomos füstölt hús, hanem egy sok órán át tartó sütögetés után kapott jól megérdemelt kulináris élmény.

2021. 03. 15. 10:00:00

A Broil King Built-in beépíthető grillek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a nyári sütés-főzést ne egy pokolként éld meg a konyhában. A melegebb időszakban az étkezések sokkal jobban esnek a szabadban. Friss levegő, zöld fű, kényelmes kerti bútorok, finom ételek. Ennél jobbat kívánni is alig lehet. 
A rendszeres kerti sütögetés mellett viszont hamar elunhatod, hogy minden alkalommal hosszas előkészületeket kell tenni, aminek során úgy érezheted, hogy - kis túlzással - a fél konyhát átmozgattad a kertbe, aztán vissza. Ennek viszont egyszerűen elejét veheted egy meggondoltan kialakított nyári konyhával.
Egy kerti konyha neked is nagy segítség lehet, ha szeretnéd, hogy a kinti sütögetések alkalmával minden dinamikusan menjen, könnyűszerrel előkészülhess és hamar nekikezdhess az ételek elkészítésének. Ha már a grill jobbra-balra tologatását is unod, vagy csak szeretnél egy stabilan lehelyezett megoldást a sütéshez, a kínálatunkban több beépíthető grill is kapható.

2021. 03. 08. 10:00:00

Te az a típusú ember vagy, aki csak havi egyszer néz rá a grilljére, hogy elgondolkozzon, mikor használták azt utoljára, vagy az, aki ha tehetné, még kirándulni, nyaralni, horgászni is magával vinné? Ha az utóbbi, akkor a Porta Chef 320 hordozható kis grillt neked találták ki!
Ugyan a klasszikus értelemben vett szórakozásra még jó darabig nem lesz lehetőségünk a járványügyi helyzet miatt, a természetjárás még nincs a tiltólistás tevékenységek között. Korábban könnyű dolgunk volt, hiszen a túrák után jóleső fáradtságtól hajtva betérhettünk egy étterembe vagy vendéglőbe, ha megéheztünk. De ez már jó ideje nem opció. 
Erre az esetre kiváló lehetőséget nyújtanak a hordozható grillek azoknak, akik szeretnének valamivel nagyobb kulináris élményt átélni, mint amit a tábortűz felett sütött szalonna és pirítós adhat. Sajnos a legtöbb grillnél a mobilitás kimerül annyiban, hogy kerekekkel is el van látva. Ha pedig tényleg hordozható méretei vannak, akkor a minősége hagy némi kívánnivalót maga után. De akkor mi a megoldás?

2021. 03. 01. 10:00:00

A grillezés a Regal S520 Commercial grill birtokában legtöbb esetben egy kis kikapcsolódással jár együtt. Ilyenkor kiszabadulunk a mindennapi mókuskerékből és az állandósult kapkodásból. Összejön a család vagy a baráti társaság és jól érezzük magunkat, miközben érezzük a napsütést, a sülő hús illatát, és a hétköznapi gondok oly távolinak tűnnek.
A kerti grill kiválasztásakor érdemes egyik fő szempontként tekinteni a méretezésre, egy túl- vagy alulméretezett választás az imént felvázolt idillt könnyen romba döntheti. Tekintsd meg webshopunkat, ahol számos típusú minőségi kerti grill közül tudod kiválasztani a neked megfelelőt! 
Ha rendszeresen nagyobb társaságokat látsz vendégül, a Regal S520 Commercial grill tökéletes társad lesz a kerti partikon. Számos előnyös tulajdonsága közül emeljünk ki ötöt, amiért érdemes vele nekifutnod a nyárnak.

2021. 02. 22. 10:00:00
A grillen sütéshez manapság már számtalan kiegészítő kapható, melyekkel sokat könnyíthetünk a szakács dolgán, vagy éppen a fogásokat varázsolhatjuk ízletesebbé. A sütőlapokat mindkét kategóriába sorolhatjuk, hiszen míg az öntöttvas sütőlappal a dolgunkat könnyítjük, addig a kőlappal és a cédrusfa sütőlappal emellett az étel ízén és állagán javíthatunk.
2021. 02. 15. 10:00:00

Grillsütő vásárlása során sokan igen erősen vacillálnak azon, hogy faszenes vagy gázos grillező mellett tegyék le a voksukat. Az autentikus ízek kedvelőinek nem kérdés, hogy csakis a faszenes sütő jöhet szóba, viszont aki annyira nem ragaszkodik a füstölés ezen formájához, annak a gázos kivitel szintén tökéletes választás lehet. Ugyanakkor, ha a gázos grillsütő mellett döntünk, akkor sem kell lemondani a füstös ízvilágról, hiszen a boroshordó vagy más füstölőfa segítségével kellemesen füstös aromát varázsolhatunk az ételre.

Keresés