Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2022. 06. 20. 10:00:00

A Kamado Joe csirkesütő sok mindent egyszerűbbé tesz, ha egy baromfi elkészítéséről van szó. Ennek a segítségével olyan sörös csirkét lehet készíteni a grillen, hogy még annak is összefut a nyál a szájában, aki csak elautózik a kert mellett.
Szeretnél Te is szert tenni ilyen képességekre? Akkor olvass tovább, és kapsz egy kipróbált sörös csirke receptet, valamint megtudhatod, mennyi pluszt tud adni egy speciálisan csirkékhez tervezett sütőeszköz.

2022. 06. 13. 10:00:00
A kemencéhez való eszközök segíteni tudnak neked abban, hogy elengedd a hagyományokat, miszerint a kemencéd kizárólag pizzasütésre jó. Egy idő után bármilyen jó is egy étel, óhatatlanul rá fogunk unni.
Nagyon sokféleképpen lehet variálni a pizzákat, de nincs az az ember, aki idővel ne mondaná azt, hogy most már mást is kérne. Amikor elérkezik ez a pont, akkor szoktak átkerülni a speciálisan egy ételtípusra berendezkedett eszközök a porfogó státuszba.
Ha nem akarod, hogy a pizzasütő kemencéd is ilyen sorsra jusson, érdemes elgondolkodni, mire lehetne azt még használni, vagy mivel lehetne neki még egy kis plusz funkciót adni? Erre fogunk kitérni a következő bejegyzésben.
2022. 05. 30. 10:00:00

A maghőmérő használata számos ételtípusnál megmentheti az eredményeket. Ahhoz, hogy biztosan a lehető legjobb verzióját készíthesd el az általad választott ételnek, nagyon fontos, hogy olyan hőmérsékletig vidd el a hőkezelést, ami szükséges. Se többet, se kevesebbet ne kapjon. Ezek a hőmérsékleti tartományok bármilyen ételről kikereshetők, de a kivitelezéshez szükséged lesz egy megbízható és jól használható maghőmérőre.
A következő bejegyzésben megmutatjuk, hogy mire és hogyan is érdemes használni ezeket a remek eszközöket, ha nem akarsz pórul járni főzés közben. 

2022. 05. 23. 10:00:00

A Regal grillek színteret adnak annak, hogy a húspogácsák ne csak megsüljenek, csupán jók legyenek, hanem egyenesen tökéletesen készüljenek el. A hamburger készítése már szinte rutinszerűen megy a legtöbb grillezni szerető szakácsnak, de a következő bejegyzésben adunk neked néhány elkészítési trükköt, tanácsot, hogy megalkothasd a legjobb receptet, amivel lenyűgözheted a vendégeidet és a szeretteidet. Lássuk tehát, hogy miként készül a legínycsiklandóbb hamburger!

2022. 05. 16. 10:00:00

A Broil King Crown gázgrillek újdonságok a gyártó palettáján. Az idei évben számos, grillsütőket készítő cég lépett az újítások és kísérletezések mezejére, és nem kivétel ez alól a Broil King sem. A Crown sorozat valódi frissítést hoz a grillsütők sorába, már megjelenésében is kitűnik, hogy ebben a sorozatban tényleg valami újdonságra lehet számítani.
Lássuk tehát, milyen előnyei is vannak a Crown szériának, és miért érdemes őket választani kezdőknek és profiknak egyaránt!

2022. 05. 09. 10:00:00

Az emberiség egyik legjobb képességének, a fejlődésnek végül a Kamado Joe - Classic Joe is áldozatul esett, így születhetett meg a remek Kamado Joe - Classic Joe II., ami számos ígéretes újdonságot hozott magával a kamado típusú grillek színterére. Megoldották a már ismert problémákat, és ezáltal verhetetlenné vált ez a grillsütő a maga nemében.
A következő bejegyzésben megvizsgáljuk, hogy mik is ezek az újítások, és hogy milyen gyakorlati előnnyel járnak ezek a kezdő és haladó szakácsok számára egyaránt.

2022. 04. 25. 10:00:00

A faszénen való sütögetés alapvetően egészen egyszerűnek is tűnhet, de van néhány fogás, amit mindenképpen szem előtt kell tartani, ha azt szeretnéd, hogy minden rendben menjen, az ételek pedig finomak és ízletesek legyenek. Rengeteg ponton el lehet rontani a grillezős délutánt, legalább ezektől a dolgoktól kíméld meg magad!

2022. 04. 18. 10:00:00

A paella receptek elég sok ponton el tudnak térni egymástól, de alapvetően mégiscsak ugyanarról az ételről beszélünk. A következő bejegyzésben megnézzük, mik azok a jellemzők és sajátosságok, amikkel mindenképpen rendelkeznie kell a fazék tartalmának, ha paellának szeretnéd nevezni, és hogy hogyan és miben érdemes ezeket elkészíteni.
Ha téged is foglalkoztat a téma, de eddig nem mertél belevágni, akkor érdemes továbbolvasni, meglátod majd, hogy a paella bonyolultsága egyáltalán nem az elkészítésében rejlik.

2022. 04. 11. 10:00:00

A falapon való grillezés egyre inkább elterjed hazánkban is, de az is észrevehető, hogy a fogalom szinte egybeforrt a lazac grillezésével. Pedig ez az eszköz sokkal sokrétűbben felhasználható, csupán egy kis kíváncsiság, leleményesség kell hozzá. Meg persze az is, hogy már teljesen tisztában legyünk a falap alapvető használati szabályaival.
A következő cikkben leírjuk neked, mik azok a dolgok, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha falap használata mellett szeretnéd a grillsütődön elkészíteni a család ebédjét.

2022. 04. 04. 10:00:00

A sütőrács tisztán tartása az egészségünk megőrzése érdekében kiemelt fontossággal bír. Ugyan a grillezés egyáltalán nincs a jó időhöz vagy valamilyen szezonhoz kötve, de sokan vannak, akik az első őszi hidegek beálltával elteszik a grillsütőt pihenni, és csak a tavaszi napsütés kezdetével veszik elő. De ebben az esetben is nagyon fontos, hogy a sütőt tisztán vonultassuk el a pihenőidejére, ne kelljen az első beüzemelést egy tavaszi nagytakarítással kezdeni.

Keresés